Mads Koch Praktikant
03. maj 2020 - 23:56 Der er 2 kommentarer

Kølersystem slukker ikke

hej
min to år gamle Asus bærbar`s kølesystem slukker ikke. den har et par få skrammer og jeg har før haft problemer med, at computeren blev for varm, men efter jeg tabte den fra en halv meters højde, kører kølersystemet uafbrudt når computeren er tændt.
så mit spørgmål er: er der der noget jeg kan gøre ved det eller skal jeg have den til reparation?

tak på forhånd.
claes57 Ekspert
04. maj 2020 - 08:28 #1
Mit umiddelbare gæt er, at cpu-køler ikke længere sidder korrekt, og derfor ikke registrere varme korrekt. Den bør afmonteres, renses for gammel kølepasta, ny kølepasta indkøbes og smøres på, og montering og test.
ErikHg Ekspert
04. maj 2020 - 09:56 #2
Hvis ikke du er så erfaren på området, kan det blive temmelig bekosteligt selv at foretage operationen. Da der er tale om en bærbar der er væsentlig mere kompakt end en stationær, er der ikke maget plads, og komponenterne er i mange tilfælde svært tilgængelig. Det er blot en oplysning!
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Se billederne: Her er det tophemmelige spiondatacenter på Amager
På sydspidsen af Amager ligger Sandagergård, der huser et hemmeligt datacenter tilhørende Forsvarets Efterretningstjeneste. Datacentret, der er bygget med hjælp fra amerikanske NSA-agenter, driver et avanceret spionværktøj, der er brugt til at spionere mod danskere.
Computerworld
Ups!: Gammelt fjernsyn lagde internetforbindelsen ned i hel landsby i halvandet år
I halvandet år var en hel landsby i Wales plaget af elendig bredbåndsforbindelse, som begyndte hver dag klokken syv om morgenen. Teknikere kæmpede med at løse mysteriet, men lige meget hjalp det. Årsagen viste sig at være et brugt tv, som en af byens familier havde taget i brug.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.