FaceTime Novice
08. maj 2020 - 19:55 Der er 5 kommentarer og
1 løsning

asus rt-ax88u router kan ikke komme på Internettet

Hej eksperten
Jeg har lige købt en Asus rt-ax88u router. Jeg har fibia fibernet. Min gamle router Netgear ac1900 fungerer fint når den kobles til og kommer på nettet.

Den nye Asus kan ikke. Der bliver ved med at være rødt lys I WAN knappen. I Menuen i routeropsætningen på router.asus.com står der “Ingen internet” din internetudbyders dhcp fungerer ikke ordentligt”.

Jeg har blot anvendt smart guidens standardopsætning.

Den trådløse routerfunktion er slået fra i fibiaboksen.

Hvor kan den nye Asus rt-ax88u ikke komme på nettet?

Mvh Anders
ErikHg Ekspert
08. maj 2020 - 20:38 #1
Jeg har ikke meget indsigt på dette område men har fundet noget på YouTube der forhåbentlig kan hjælpe:

https://www.youtube.com/watch?v=cCGzZyt5ty0
puren Ekspert
08. maj 2020 - 22:25 #2
hos nogle udbyder skal man genstarte starte deres modem for at få en ny router på og andre skal bare lige vente noget tid typisk 15-30 min
FrederikSchack Juniormester
09. maj 2020 - 06:18 #3
Er dit problem blevet løst?

Tænker at hvis den ikke bliver tildelt en IP, så kunne det meget vel være den fysiske forbindelse? Forbundet til WAN porten på routeren og ikke en af LAN portene? Prøvet et andet kabel?
FaceTime Novice
09. maj 2020 - 09:45 #4
Hej ErikHg
Dit indlæg ansporede mig til finde løsningen. Det var MAC adressen fra den tidligere router der skulle clones til den nye. Herefter virkede det.

Herefter måtte jeg dog konstatere at Asus rt-ax88u ikke leverer hurtigere trådløst internet i mit hus end den forrige router Netgear Nighthawk ac1900, selvom Asus modellen er en megadyr highend gaming router.
FaceTime Novice
09. maj 2020 - 09:47 #5
Det virker egentligt lidt mærkeligt at Asus modellen ikke er hurtigere på 2,4 GHz båndet. 100 mps, når jeg har en 500/500 forbindelse
ErikHg Ekspert
09. maj 2020 - 13:31 #6
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Coop ansætter ny digital direktør: Her er hans vigtigste opgave
Interview: Den danske supermarkedskoncern Coop skifter ud i topledelsen og ansætter Morten Viktor i en nyoprettet stilling som direktør for digital & e-commerce. "Min rolle bliver at få samlet hele det digitale kundemøde," fortæller han.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Optimér produktiviteten og lad din printer følge med ud i skyen
De fleste virksomheder investerer betydelige beløb i den digitale transformationsproces, men skriver alligevel dokumenter ud som aldrig før, og medarbejdere opfatter decideret print som en forudsætning for at kunne arbejde effektivt. Alligevel er virksomhedens printstruktur ofte et systemmæssigt stedbarn, der er sammenstykket af mange forskellige enheder og platforme – hvilket skaber forvirring og betydeligt tidsspilde. Print passer heller helt ind i hverken den eksisterende digitale infrastruktur eller i den cloudbaserede infrastruktur, virksomheden sigter mod. Det udfordrer både sikkerhed, produktivitet og digital strategi som hele. I denne hvidbog kan du læse om udfordringerne og om, hvordan du håndterer dem mest effektivt som et led i den digitale transformationsproces.