Dennis Høilund Praktikant
18. maj 2020 - 17:56 Der er 3 kommentarer

Regel om mail besked

Hej Eksperter
Jeg skal høre om I kan hjælpe mig her.

Jeg er med i en skolebestyrelse, hvor vi har fået en outlookmail tilknyttet. Da der er flere i bestyrelsen, der ikke er gode til at huske at få tjekke deres mail. Derfor er vi interesseret i om man kan lave en regel/funktion, så outlook sender en mail til ens private mail, når man modtager mails på bestyrelsesmailen. Det må ikke være en videresendt, da bestyrelsesmailen skal være et lukket system, da vi af og til modtager personfølsomme oplysninger.
Ønsket er som følger

Mail modtages på mail@bestyrelse.dk - ny mail videresendes til mail@privat.dk tekst i emne feltet: "du har fået mail"

Håber der er nogen der kan trylle.

Venlig hilsen
claes57 Ekspert
18. maj 2020 - 18:49 #1
Hvis de har telefon/tablet, så opret skole-konto der i dennes mail-program - så er der et lysende tal ved ikon når der er nye, ulæste mails.
Dennis Høilund Praktikant
18. maj 2020 - 20:08 #2
Hej Claes
Ja det er en mulighed - tak.
Men lige nu er det specifikt ovenstående løsning, jeg godt kunne tænke mig.
thomas_bk Guru
19. maj 2020 - 07:58 #3
Umiddelbart tror jeg ikke at det er muligt i outlook, da "regler" her jo kun kører når selve outlook kører.
Så i skal kigge på en mail-server løsning.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Fremtiden har aldrig set mere usikker ud for Intel: Her er det, der kan redde – og dødsdømme chip-kæmpen
Computerviews: Intels nyslåede topchef Pat Gelsinger står overfor en stribe rigtig svære beslutninger. Hvis han ikke træder varsomt, vil chip-giganten sandsynligvis sygne hen.
Computerworld
Denne malware er den største trussel mod din virksomhed lige nu
Den mest aktive malware i verden sniger sig ind, og at svært at gøre nøget ved. Se her hvordan du tager dine forholdsregler.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Her skal du passe på: Rapport fra cyberkrigens frontlinje
I 2020 blev cyberangreb hyppigere og stadig mere alvorlige, og i CrowdStrike Services Cyber Front Lines Report 2020 har du læse, hvor udfordringerne er størst. Rapporten dokumenterer blandt andet, at 63 pct. af alle angreb var økonomisk motiverede – og at hovedparten af angriberne benytter ransomware. Samtidigt bliver de afkrævede beløb større og større, og de kriminelle truer nu ikke kun med at slette data. Stadig oftere sker det, at de cyberkriminelle aktivt analyserer data og undersøger, om der kan sættes trumf på truslen ved true med at lække eller sælge følsomme informationer.