lurup Ekspert
21. maj 2020 - 11:02 Der er 4 kommentarer

Win 10 pro genstarter hele tiden

Hej
Jeg har en mini pc Lenovo ThinkCenter M93p som genstarter hver 10 min.
Den starter fint op og køre i 10 min hvor efter den genstarter.
Jeg har nu prøvet at geninstaller den men i installations fasen genstarter den også efter 10 min og jeg kommer ikke videre.
Hvad kan det være.
ole_madsen Ekspert
21. maj 2020 - 11:16 #1
Helt afgjort noget hardware.

Varme eller defekt RAM modul er de første steder at undersøge.
ErikHg Ekspert
21. maj 2020 - 11:24 #2
Med hensyn til varme der nævnes i #1, så download programmet Speccy. Dette viser bl. a. temperatuerne, ikke mindst CPU temperaturen.
Programmet er gratis.

https://www.ccleaner.com/speccy/download
ErikHg Ekspert
21. maj 2020 - 14:56 #3
Jeg ved naturligvis ikke om computeren står i et rum hvor der ryges, eller i det hele taget i støvede omgivelser, med et godt ide vil være at blæse den igennem med trykluft på dåse.

https://www.thansen.dk/bil/bilpleje/indvendig-pleje/trykluft-spray-400-ml-optimize/n1227191980/pn-519942106?gclid=EAIaIQobChMImJOx3P_E6QIVD44YCh3AfAEQEAAYASAAEgIY1_D_BwE&gclsrc=aw.ds

Huske at holde igen på blæserne da disses leje kan ødelæsse hvis de kommer op i for høje omdrejninger.

En pc, kan samle trolige mængder støv, der hindrer varmen i at komme væk, så komponenterne (CPU og GPU) bliver overophedet. Sker det så er det pc´en lukker ned.
ErikHg Ekspert
21. maj 2020 - 16:48 #4
Rettelse: der skal naturligvis stå utrolige mængder støv

Tilføjelse: Jeg skriver at pc´en lukker ned, ved overophedning. Til sidst nøjes den ikke bare med at lukke ned, men CPU´en brænder simpelthen af. Eftervirkningerne kan gøre ondt i tegnebogen, når man skal købe en ny CPU.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
“Hos Triband er det altså vigtigt at være sjov, og det til et punkt, hvor det er en intern kamp at være den sjoveste. Den kamp mener jeg naturligvis, at jeg vinder.”
Nu skal man jo ikke dømme på folk på baggrund af deres begejstring for Microsoft Office, men hos Triband er det altså vigtigt at være sjov, og det er til et punkt, hvor det er en intern kamp at være den sjoveste.
Computerworld
Tidligere Intel-udvikler: Derfor besluttede Apple sig for at droppe Intel
Det har vakt opsigt, at Apple har besluttet at droppe sin mangeårige samarbejdspartner Intel som leverandør af chip til Mac. Årsagen var helt konkret, fortæller tidligere Intel-topudvikler.
White paper
Mængden af skyggedata stiger voldsomt – få tips til hvordan du bekæmpe det
Moderne virksomheder er drevet af data. Men for at udnytte de data, skal de være tilgængelige for medarbejderne, kunderne og samarbejdspartnere – og det er bare de data, som it og virksomheden kender. For den eksplosive udvikling i cloud og data betyder også, at de fleste organisationer generer store mængder af ”skyggedata”, data som bliver delt, opbevaret og ofte glemt et sted i virksomhedens mange systemer. I dette whitepaper kan du derfor læse om omfanget af problemet med skyggedata i skyen samt få ideer til, hvordan du kan begrænse og beskytte det.