Arne Mathiesen Ekspert
22. maj 2020 - 14:26

Hva her hent poko1 lærte meg IBB.

Ikke skyld dette på pok1  - an har grundig lært meg dette.

Jeg er tilbake med et nytt spørsmål dette løses nok ikke det heller men om en har et Råd Takker jeg for dette.

Her er skjermbilde av en kjekk litengutt liker han. Det ligger på skrivebordet nå –  tar op IBB –  start opplasting –  bilde kom  -  og her er lenken 

https://ibb.co/Kyrzkk5
Jeg vil nå ta en kontroll i en Nettleser –  godt nok noe skitt som Microsoft har prakka på os  Microsoft News  dem er kjent for det –  og tro meg så fungere den helt utmerket til alt i min Hverdag.  Ser ikke behov for og berette det - men IBB klarte den ikke oppgaven.

Da prøver EDGE i stedet – same resultatt åpne og se  men hva jeg fikk dette er jo helt feil det    jeg skal ha et bilde av en kjekk liten Gutt  jeg kjenner.

Hva gjør jeg feil her.

Folk klager over jeg spør om fler men Hvordan.  Har gjort dette så mange gange men nei ikke nå dette er helt feil.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Skal du tage en Pro eller ej? Sådan vælger du imellem iPhone 12 og 12 Pro
Apples to iPhone-nyheder minder overraskende meget om hinanden. Der er dog væsentlige forskelle, som du skal være opmærksom på, når du vælger.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Styrk medarbejdernes arbejdsgange – på både kontoret og fra køkkenbordet
Fleksible arbejdsformer og produktivitet fra hjemmekontoret er kommet for at blive, og det har understreget behovet for velfungerende møde- og samarbejdsformer. Mange samarbejdsplatforme er imidlertid både usikre, ustabile, besværlige at anvende og med en så utilstrækkelig lyd- og billedkvalitet, at det tapper teamet for kræfter, hæmmer effektiviteten og kan gøre det svært at følge med eller træffe en beslutning. I dette whitepaper kan du læse, hvordan Cisco Webex ggør det muligt at afholde velfungerende onlinemøder med både få og rigtig mange deltagere – og med sikkerhed for, at ingen uvedkommende følger med.