ibnielsen Mester
24. maj 2020 - 17:20 Der er 6 kommentarer og
1 løsning

editor til one.com hjemmeside

Jeg har en hjemmeside på one.com, men jeg synes deres editor er dårlig, er der et freeware program, jeg kan benytte til at redigere min hjemmeside.
puren Ekspert
24. maj 2020 - 17:32 #1
notepad++
olsensweb.dk Ekspert
24. maj 2020 - 17:45 #2
#1 et godt bud (bruger den selv)
et andet jeg bruger af og til
https://netbeans.org/
Slater Ekspert
24. maj 2020 - 17:48 #3
Jeg har på fornemmelsen at ibnielsen ikke hentyder til en kode-editor, men noget mere wysiwyg.

Wysiwygs er dog en lidt forældet ting i dag. Hvis det er sådan noget vi er ude i, vil et simpelt CMS som f.eks. Wordpress med et downloadet tema nok give mening.

Men vi kan ikke svare ordentligt på det, uden at vide mere om hvad du efterspørger, Ib.
ibnielsen Mester
24. maj 2020 - 18:20 #4
jeg er ikke en nørd så wysi.. er nok for mig
ibnielsen Mester
24. maj 2020 - 18:24 #5
Jeg kan se jer har oprettet mig på wordpress, men den vil have jeg skal oprette en hjemmeside, jeg har jo en på one.com, som jeg vil redigere????
Slater Ekspert
24. maj 2020 - 20:05 #6
#5: Jeg gætter på du hentyder til wordpress.com? Det skal du ikke bruge. Wordpress er bare et indholdsstyringssystem, og der er mange måder at bruge det på. Du kan hente det og selv installere det på en hvilken som helst server med PHP og skriveadgang, men one.com har en Wordpress-løsning til 29 kr om måneden, der nok er en del lettere for dig at bruge: https://www.one.com/da/#PlansAndPrices

Jeg kender den ikke selv, men "1-klik" lyder som om den er nem at sætte op. Det må kunne lade sig gøre at skifte dit eksisterende hotel til det.
claes57 Ekspert
24. maj 2020 - 20:51 #7
Hvis du skal have simpel intro-side(r) til dit firma, så Sitemagic - hvis du vil have en butiksløsning med salg og senere verdensherredømme, så start på wordpress.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Test: Apples nye iPhone er bygget til fart og stil: Så gode er iPhone 12 og iPhone 12 Pro
Computerworld tester: IPhone 12 og iPhone 12 Pro er bygget til fart og til at se godt ud. Varen leveres stilsikkert, men noget er overset i farten.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Hybrid infrastruktur giver Jutlander Banks medarbejdere mere tid til kunderne
Hos Jutlander Bank sørger den nye, hybride infrastruktur fra HPE for, at bankens kunderådgivere i dag kan bruge væsentlig mere tid hos den enkelte kunde. I denne kundecase kan du få indsigt i hvordan IT-chef Kim Meling Christensen har oplevet samarbejdet med Atea og HPE – samt hvilke kundevendte fordele og muligheder for automatisering som det har givet.