acn Novice
08. juni 2020 - 14:13 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Gmail i windows10 visses ikke

Indstillinger hvor jeg har klikket på et eller a ndet program. Alle gmail er væk, de er indtastet igen i både i office 365 home og windows10. Men-men jeg kan ikke finde dem. hverken i konti eller andre steder. Hvad skal jeg gøre? På forhånd tak. Mvh. acn
ink Ekspert
08. juni 2020 - 15:52 #1
Du må vist forklare lidt tydeligere, hvad det er der ikke virker.
Kikker du på dine mails i en browser (Edge eller Chrome)?
Anvender du Office Outlook?
acn Novice
14. juni 2020 - 10:43 #2
Programmet er Microsoft Office 365. Tog kontakt til Microsoft forklarede vedkommende mit problem. Det ordner vi let. Vedkommende fik min Gmail. Som efterfølgende lade det hele om til Outlook. Først med den ene Gmail efterfølgende med flere. Den eneste af dem der kommer frem: captur1010@gmail.com.  som har ligget der fast. Jeg har forsøgt via Google med ny oprettelse. Det kan ikke lade sig gøre. Forsøgt via konti der findes de ikke. Så alt i alt, Nul stil projektet og starte på en frisk. (PC er en Fujitsu Esprimo S8TCS4- Sept. 2019) Tak for svaret. Mvh. acn
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
"Nu hænger mit store maleri på 3 meter i længden og 1,80 meter i højden så her hos Danmarks Statistik"
"Den største ære er at give inspiration til andre mennesker. Jeg kan ikke forestille mig, at man kan opleve noget, der er mere smigrende for én selv som menneske end at være en inspiration for andre."
White paper
Sådan får du et sikrere og mere effektivt netværk med SD-WAN
Kombinationen af cloud og mere effektive arbejdsformer - og hjemmearbejde – kan både netværk og sikkerhed nemt blive udfordret. Samtidig kan de traditionelle løsninger hurtigt blive dyre, især når sikkerheden skal følge med. I dette whitepaper kan du læse om udfordringerne med de traditionelle netværkskonfigurationer og hvilke fordele som et software defined netværk kan give, samt hvordan du tænker sikkerhed ind i løsningen fra starten.