Avatar billede Jegvan Praktikant
10. juni 2020 - 23:23

Mapper forsvundet på flere drev

Jeg installerede en ny SSD HD (1TB) på min pc her i weekenden. Selve installationen af en ny Win10 gik fint på drev X, og da jeg i forvejen havde en mindre SSD HD med Win10, drev C, på valgte jeg at gøre det på den måde at beholde begge to, så når jeg starter op skal jeg vælge hvilke OS som skal starte op. Jeg valgte denne løsning så jeg nemt kan flytte filer og mapper i mellem de forskellige HD´er.

Skal lige nævne og jeg har en trejde HD, drev D (ikke SSD), som jeg bruger til alle bruger data (doks, billeder, videoer m.m). Da jeg første gang åbner det nye Win10 har det nu fået drev C, og jeg begynder nu at flytte placeringen af de faste data mapper, det går fint med overførsel og video mapper, de skal over på den placering der før havde drev D, men nu har drev E. Da jeg vil gøre det samme for Billeder kan jeg ikke få lov da jeg få en besked om at der allerede findes en mappe med det navn. Samme resultat med Dokument mappen. Pludselig ser jeg at nogle af de mapper som før var på mit drev D under Billeder ikke er der længere, de er borte og jeg er sikker på at jeg ikke har slettet dem. Kan dog se på OneDrive drevet at der ligger nogle mapper men ikke alle. Jeg tænker så at de måske er der, hvis jeg logge ind på den gamle HD. Der har alle drevene så igen deres gamle bokstaver, men mapperne findes stadig ikke nogle steder.

Under installationen af det nye Win10, sagde jeg ja til at synkronisere med OneDrive og jeg tænker at fejlen ligger der. Jeg har som sådan ikke mistet filer, men her under Covid19 krisen (bor i Madrid, hvor vi ikke måtte gå ud i 7 uger) har jeg brugt nogle timer på at sortere billeder på D drevet, som jeg ikke lige fik synkroniseret med back up filerne, så det kunne være rart at finde de mapper igen. Er der nogle som har en ide om hvordan jeg kan finde dem igen?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester