dotnewbi Juniormester
13. juni 2020 - 21:32 Der er 3 kommentarer

Hvor mange mindre websites kan man køre på en server som denne?

Hej Eksperter,

Jeg prøver at finde ud af hvad der vil være det optimale antal mindre 20-200 sider størrelses websites der kan køre på en server af nedenstående type. Hvor mange sites hvis deres database også ligger på samme server og hvor mange hvis databaserne ligger på en selvstændig server af samme type. Så det sikres at de alle performer optimalt. Serveren der skal bruges har disse specifikationer:
Intel xeon Gold 6210u
20 kerner x 2.5 GHz
3.9 GHz Turbo boost

192 GB DDR4 ECC

1000 GB (2 x 1000 GB Intel P4510 NVMe SSD
Hardware RAID 1

Med en 10 Gbit/s forbindelse?
kurt54 Ekspert
13. juni 2020 - 23:06 #1
Det kan der ikke svares fornuftigt på ud fra de givne oplysning.  Med få brugere og simple databaseopslag skal det nok fumgere - med millioner af samtidige brugere og komplekse  databaseopslag i store databaser skal du nok få problemer.
dotnewbi Juniormester
13. juni 2020 - 23:47 #2
Der er tale om små private blog sider med meget begrænset trafik
showsource Seniormester
18. juni 2020 - 17:39 #3
Bare prøv at "gi' den gas du". Som en "lowtraffic" server kan den måske det hele ?
Men en brugers kald til db samt opbygning af denne, kan vel få alt til at gå ned, anyway
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Test: Kæmpestort gaming-headset er perfekt til dine lange Teams-møder - men har også nogle besværligheder
Længe før vi andre blev slået hjem til hjemmekontorets endeløse webmøder har gamerne gennemskuet behovet for komfortabelt grej. Så vi tog danske EPOS top gamingheadset med på arbejde. Læs testen her.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.