pwn Seniormester
06. juli 2020 - 15:28 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

WordPress permanente links

Under skift til anden webhoteludbyder har jeg taget en sikkerhedskopi af en WP-side (med All-In-One- WP Migration). Når siden bliver læst ind på det nye hotel får jeg fejl :

404 Not Found
The requested URL was not found on this server.

Jeg kan ikke se mine undersider og ændring af permanente links under indstillinger, hjælper ikke.

Hvor kan jeg finde siderne om ikke andet for så at tage kopi af indholdet?
stjans Professor
07. juli 2020 - 07:24 #1
Har du adgang via FTP ?

Smid gerne et link til det nye URL.
Trelhow Novice
08. juli 2020 - 20:27 #2
Så du har altså prøvet at gemme permanente links under indstillingerne ?

Det plejer at hjælpe, hvis jeg støder ind i noget lignende.

Alternativt kan du da prøve at genindlæse din kopi / backup.

/Trelhow
pwn Seniormester
09. juli 2020 - 09:33 #3
Tak for svarene og tilbudet om et link. Jeg lavede siden forfra da jeg havde alt materialet liggende. Jeg har vel FTP-adgang via C-panel og her bør jeg nok sætte mig lidt mere ind i, hvor tingene ligger.
Mht permalinks har jeg valg "Navn på indlæg" (2. sidste mulighed i WP). Er det et fornuftigt valg, når siden efter færdiggørelse skal flyttes over på et andet domæne? Hvis ikke, hvad er da bedst i henseende, at links fungerer også efter flytning?
mvh
Paul
Trelhow Novice
09. juli 2020 - 17:26 #4
Jeg bruger altid "navn på indlæg" eller kombinationen "kategori" + "navn på indlæg". Det virker bedst SEO-mæssigt synes jeg.

Håber ikke det tog dig alt for lang tid med at genskabe det hele. Et forsøg med en kopi / backup kunne måske have klaret det hurtigere... Bare du selv er tilfreds :-)

Håber det lykkes for dig, eller meld ud igen og vi må prøve nye veje,

/Trelhow
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Corona skaber bølgegang i Canons danske printforretning: "Vi er nede med 18 procent, men det kunne have endt meget værre"
Canon danske printforretning er bølget frem og tilbage siden landets nedlukning i marts. Nu lyder nedgangen på 18 procent, men administrerende direktør Kim Nielsen er fortrøstningsfuld. "Det kunne have endt meget værre," fortæller han.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Vælg den rigtige løsning til produktion af forretningsdokumenter
ERP-løsninger er fremragende til at give overblik og holde rede på forretningskritiske data – men omvendt notorisk ufleksible og svære at anvende til udformning og tilpasning af rapporter og forretningsdokumenter. I denne hvidbog kan du læse en grundig gennemgang af fordele og ulemper ved de tre dominerende løsninger på markedet, der bygger bro mellem ERP og dokumenthåndtering.