mort1 Ekspert
14. juli 2020 - 17:33 Der er 3 kommentarer og
2 løsninger

Foto til "maleri"

Jeg har et billede, som jeg gerne have til at ligne et "maleri" (skulle gerne se ud som om det er spartlet på lærredet) - Tidligere kunne det klares med Photoshop Elements, men de nyere udgaver tilbyder ikke denne facilitet.
Nogen der har kendskab til et gratisprogram, gerne online, som kan klare opgaven.
ole_madsen Ekspert
14. juli 2020 - 18:13 #1
Jeg kender desværre ikke meget til Elements, men kan ikke forestille mig at filteret/effekten er fjernet.

Prøv at følge denne guide, der beskriver forløbet: https://www.photoreview.com.au/tips/editing/turn-your-favourite-digital-photo-into-an-oil-painting/
milter Ekspert
14. juli 2020 - 18:24 #2
Alle de billedredigeringsprogrammer, jeg gennem tiderne har arbejdet med, og som er af samme kvalitet som Photoshop Elements, har alle haft den slags filtre. Photoshop Elements kalder dem vist nok "Artistic filters".

Er dit problem, at du ikke kan få lige nøjagtigt det samme resultat som tidligere, eller ...?.  Det kan skyldes, at de nyere udgaver af Photoshop Elements har andre filtersamlinger end de gamle, at de kalder dem noget andet, eller at der er føjet nye redskaber til dem, så der måske skal arbejdes lidt mere med dem end tidligere for at få det ønskede resultat.

På nettet kan du enten downloade gratis filtersamlinger eller betale for at få mere avancerede muligheder. Fælles for dem alle er, at de skal føjes manuelt til det rigtige sted i Photoshops Elements' mappe på computeren med filtre af den slags.
mort1 Ekspert
15. juli 2020 - 07:50 #3
Tak for jeres indspark, og selvfølgelig havde Adobe ikke fjernet den nævnte funktion i de seneste udgivelser af Elements (2019) -  Funktionen findes, som milter ganske rigtig skriver, under "Artistic filters" jeg er nok bare blevet lidt rusten på området, men så er det jo rart altid  at have hjælpen lige ved hånden her på Computerworld.
milter Ekspert
15. juli 2020 - 16:58 #4
Velbekom :-)
Lefty Seniormester
17. juli 2020 - 09:28 #5
Jeg bruger Picture to painting converter.
Kan hentes her: https://www.softorbits.net/picture-to-painting-converter
Hilsen
Lefty
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Michael Zink har væltet sig i jobtilbud efter Salesforce-afsked: "Jeg blev selv overrasket over mængden af tilbud, jeg fik"
Interview: Efter Michael Zink forlod Salesforce, er han blevet bestormet med jobtilbud. Tilbudsregnen - som inkluderer tilbud verdens største it-virksomheder - har været så voldsom, at Michael Zink, nu udskyder sit kommende bogprojekt i fem år. I stedet dedikerer han de næste fem år til en fremadstormende tysk software-virksomhed. Læs her hvorfor.
Computerworld
Trump kræver pludselig ‘en masse penge’ for at godkende Microsofts køb af TikTok
Præsident Donald Trump siger, at USA skal have ‘en masse penge’, hvis Microsoft skal have grønt lys til at købe kinesiske TikTok. Kina truer med at svare igen.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Cisco Webex: Giv medarbejderne fleksible arbejdsforhold med et højteknologisk og sikkert webbaseret online-mødesystem
Corona-krisen har for alvor gjort fleksible arbejdsforhold til dagligdag, og for mange virksomheder bliver det også en del af fremtiden. En vigtig del af den udvikling er sikre og effektive samarbejdssystemer, så medarbejdere kan holde møder med hinanden, kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere i høj kvalitet. I dette whitepaper fra Netteam får du indsigt i Cisco Webex, som er et webbaseret online mødesystem. Det er en sikker og brugervenlig løsning, der integrerer både audio, video og webkonferencer. Et enkelt tryk på knappen og du er i gang med et møde, hvor du kan se, høre, skrive på whiteboard og dele dokumenter med andre mødedeltagere. Det hele er beskyttet af Cisco Talos sikkerhedsintelligens, som er markedets stærkeste beskyttelse mod cyberangreb.