smil Juniormester
21. juli 2020 - 21:58 Der er 3 kommentarer og
4 løsninger

ændring af størrelse på billede i Paint net ?

Hej jeg er ny her inde. Er der nogen der ved, hvordan man ændrer størrelsen på et billede i Paint net ?  Jeg er billedkunstner og fotograferer bla. naturen. Foto som jeg har fotograferet, bearbejder  jeg efterfølgende med farver i Paint net. Målet er, at de billeder jeg har arbejdet med i paint net, efterfølgende skal  forstøres op i den virkelige verden en stor størrelse fx  2 m + 2m..  Jeg har fået af vide, at da Paint net er et gratis program, kan dette ikke lade sig gøre.  Håber at der er nogen her inde, der kan hjælpe ?  Bedste hilsner SMIL :-)
FinnRasmussen Ekspert
21. juli 2020 - 22:28 #1
Alle programmer til billedbehandling kan forstørre et foto til 2x2 meter ved at øge antallet af pixel, men ingen - heller ikke betalingsprogrammer - kan gøre det uden at resultatet bliver meget uskarpt.
milter Ekspert
21. juli 2020 - 23:00 #2
Med det her kamera til $48,990 vil et print i god kvalitet fylde ca. 120 x 90 centimeter.

https://www.imaging-resource.com/PRODS/phase-one-xf-100mp/phase-one-xf-100mpA.HTM
milter Ekspert
21. juli 2020 - 23:15 #3
Og her bliver det hele så forklaret lidt mere udførligt:

https://digitalfoto.dk/fotoudstyr/fotoprinter/hvor-store-print-kan-jeg-lave
smil Juniormester
22. juli 2020 - 19:47 #4
Hej Milter og Fin Rasmussen- Mange tak for jeres svar. Dem er jeg rigtig glad for. Ved ikke hvordan man ellers kommenterer evt. svar + spørgsmål her inde, så jeg håber, at dette kan gøre det. Bh Smil :-)
milter Ekspert
22. juli 2020 - 20:43 #5
Hej smil.
Den normale og høflige måde at svare her er at takke for kommentarer og derefter klikke på "Marker som løsning" ved de kommentarer, som du mener, har hjulpet dig.

Mange andre leder efter løsninger på deres computerproblemer på nettet med diverse søgeord, og hvis de finder et spørgsmål, som ligner deres eget problem, så åbner de det måske. De links, hvor spørgeren har fået løst problemet (og hvor der er klikket på "Marker som løsning), har et "(løst)" forrest i linket, så der er større sandsynlighed for at finde en løsning ved at åbne et af dem.

Vh, milter
smil Juniormester
23. juli 2020 - 14:48 #6
Hej Milter - Mange tak for dit svar. Markering er nu gjort Vh Smil :-)
milter Ekspert
23. juli 2020 - 20:10 #7
Velbekom :-)
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Test: Apple lider vist af idétørke - men slipper alligevel rimelig godt afsted med det nye Watch Series 6
Computerworld tester: Der er ikke meget nyt at spore i Apples nye Watch, alligevel er det svært at anbefale andet en et Apple Watch.
Computerworld
Statens Serum Institut har slettet alle sendte mails ved en fejl: "Det er dybt beklageligt"
Alle sendte mails fra Statens Seruminstitut og Sundhedsdatastyrelsen er blevet slettet, hvis de er sendt før 22. juli, oplyser de to myndigheder.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Hybrid infrastruktur giver Jutlander Banks medarbejdere mere tid til kunderne
Hos Jutlander Bank sørger den nye, hybride infrastruktur fra HPE for, at bankens kunderådgivere i dag kan bruge væsentlig mere tid hos den enkelte kunde. I denne kundecase kan du få indsigt i hvordan IT-chef Kim Meling Christensen har oplevet samarbejdet med Atea og HPE – samt hvilke kundevendte fordele og muligheder for automatisering som det har givet.