kulawig Juniormester
29. juli 2020 - 15:16 Der er 1 kommentar og
1 løsning

splitscreen , multiview, kært barn har mange navne

jeg leder efter en skærm (43-49") der kan stilles Vertikalt og  tage input fra 2 uafhængige computere og vise dem over hinanden.. det ville være nemmere hvis man kunne uploade et billede og forklare det på den måde ;-)

https://www.philips.co.uk/c-m-so/monitors/features/multiview#multiview

se ud som om den kan ...men er der virklig ikke nogen der har testet ?
claes57 Ekspert
29. juli 2020 - 15:35 #1
hvad vil du have, skal testes. Hvis de viser, den kan på højkant, og at den kan flere input-enheder samtidig, så kan den vel det?
Personligt ville jeg dog IKKE vælge en kurvet skærm til højformat.
en 4k skærm højformat ville så have 2 vinduer på 2160x1920 (ca, der er lidt plads til ramme mellem) så meget kvadratisk - tjek med philips, om den kan højformat OG multi-input samtidigt (og det indbyggede kamera vender vel så sit billede forkert?)

Min philips 243s (decideret kontor-skærm) kan højformat, og det er fint med mig når det bruges - men den kan ikke flere input samtidig (har i hvert fald ikke testet det pga alm 1920x1080 opløsning) - højformat har philips styr på.
kulawig Juniormester
06. august 2020 - 14:59 #2
Så .. jeg fandt et LG b2b display der understøtter 4 samtidige input... det er bare ikke dokumenteret i manualen :-D
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Test: Dette smartwatch er som skabt til at krydse Gobi-ørkenen – men det fungerer også fint herhjemme
Garmin Instinct Solar er et af de første smart-ure, som slet ikke behøver at blive opladet – det har sin fordele og naturligvis også sine begrænsinger.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
White paper
Digital transformation tvinger organisationer til at nå deres digitale mål på nye måder
Allerede for to år siden hævdede nordiske virksomheder, at virksomhedernes konkurrenceevne og sågar overlevelse var afhængig af en vellykket digitalisering. De var klar, fulde af håb og på vej mod det digitale paradis. Hvordan gik det så? Hvor er de nu? For at finde ud af det, interviewede DigiPlex og Norstat 377 forretningsledere og IT-beslutningstagere fra organisationer fordelt over hele Danmark, Sverige og Norge om deres digitaliseringsfremskridt, om hvordan de har håndteret pandemien, og om hvordan IT understøtter eller står i vejen for indfrielsen af deres bæredygtighedsmål. DigiPlex kan nu dele en rapport med resultaterne fra undersøgelsen samt tanker om, hvordan man håndterer dem. De deler også nogle nyttige tips til, hvordan man skaber en pålidelig infrastruktur, der kan tilskynde til og understøtte ambitioner i den digitale økonomi. Læs mere i rapporten Nordic Data Center Trends 2020: Riding out the Storm.