Kalle Praktikant
07. august 2020 - 10:02 Der er 4 kommentarer

Måske hack

Hej
Et spørgsmål om jeg er hacket?
Jeg har fået nyt tv samsung med one connect box , den lød som var der indsat en gammel skrivemaskine , jeg har fået at vide ved samsung at wifi antenne sider i skærmen , jeg udtager bare one connect stikket af boxen, da det er besværligt , var gode råd dyre, jeg har TV2 play med reklame , ingen reklame i mit hus , men i mine forældres sommerhus er der reklame også med CBB data. Jeg har kontaktet fiber kundeservice og de melder alt normalt. Kan jeg være udsat for falsk wifi, eller ransomware?
Kan nogle hjælpe en stakkel i Viborg .
madklub Forsker
07. august 2020 - 14:20 #1
Det er helt normalt at der er reklamer på TV2.

Men det var måske slet ikke det du spurgte om?
Kalle Praktikant
07. august 2020 - 14:55 #2
Nej
TV2 har en sending på antenne DVB2 det er ikke det jeg taler om, men play , er du expert?
Slater Ekspert
07. august 2020 - 19:09 #3
Jeg forstår overhovedet ikke spørgsmålet heller.

Kan du ikke lige forklare kort hvad du oplever, som du mener ikke bør ske?
Kalle Praktikant
07. august 2020 - 20:45 #4
Jeg skal prøve😊
Jeg har længe været plaget af forstyrrelser på mit net ser jeg YouTube  feks slagtning af dyr , så fremkommer et ansigt som en smiley bare som ånsvag , sider jeg og ser Facebook bliver der scrollet helt i bund , jeg har haft et Panasonic smart tv , det står i værelset som jeg sover i begynder det at sige mærkelige lyde, jeg har nu købt et samgsung smart tv , der begyndte boxen hvor alt er samlet af tilslutninger at sig klappende lyde, jeg kontaktede samsung, kundeinfo de var flinke men sendte mig videre til samsung reparation i pandrup, og de sendte en mand, han hørte optagelse af lyden. Men chefen ville ikke vide af hverken lyd eller at samsung kunne hackes.
Mit netværk er blevet opdateret med en sikkerhedsrutter som scanner , og sikkerhedsfirmaet kan holde øje, jeg kan ikke have mine netværk synlige så kan de udfalde . Nu tror jeg har fundet måske fundet en problem og det er når mit tv er sat sammen med iPad med Bluetooth . Når jeg køre AirPods er problemet  umiddelbart  løst Men kan ændre sig, hvis expert laver nye nummer . Jeg får se.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Anne Marie Engtoft Larsen gør klar til at rejse til USA som Danmarks nye tech-ambassadør: "Jeg har glædet mig helt vildt"
Interview: Om få dage drager Anne Marie Engtoft Larsen til Silicon Valley, hvor hun indtager embedet som Danmarks nye tech-ambassadør. "Mit mandat bliver at at fokusere på, hvordan vi skaber handling," siger hun i sit første interview som Danmarks tech-ambassadør.
Computerworld
Ups!: Gammelt fjernsyn lagde internetforbindelsen ned i hel landsby i halvandet år
I halvandet år var en hel landsby i Wales plaget af elendig bredbåndsforbindelse, som begyndte hver dag klokken syv om morgenen. Teknikere kæmpede med at løse mysteriet, men lige meget hjalp det. Årsagen viste sig at være et brugt tv, som en af byens familier havde taget i brug.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Sådan gearer du Cloud og IoT for at accelerere din digitale transformationsstrategi
Print er fortsat en værdifuld og integreret forretningsfunktion, men organisationer har svært ved at se sammenhængen mellem print og de bredere strategiske it-initiativer, såsom it-outsourcing, cloud migration og digital transformation. IoT får også stadig mere opmærksomhed og dataanalyse af allestedsnærværende implementering af IoT-teknologi, får betydelig opmærksomhed og traction. På verdensplan har 61% af de adspurgte virksomheder implementeret IoT projekter, mens yderligere 27% har planer om at implementere det indenfor de næste 12 måneder. Lige så vigtigt er det at hele 85% af alle IoT beslutningstagere i organisationerne har et budget allokeret til IoT projekter. Dette whitepaper bruger data fra en nylig undersøgelse fra IDC, som undersøger hvordan virksomheder prioriterer strategiske it-investeringer, som driver den digitale transformation og kigger mere specifikt på hvordan disse investeringer kan mappes til langsigtede krav omkring brugen af papir og print.