Avatar billede mikedk2100 Juniormester
08. august 2020 - 19:53

Hikvision webcam - ingen kontakt ved flytning

Hej

Jeg har fornylig købt en Hikvision NVR og 6 webcams. Alle webcams er blevet sat op hjemme hos mig selv, hvor de alle har virket fint, og NVR'en optager og jeg kan tilgå alle kameraer udefra.

Planen er, at 3 af kameraerne flyttes til mine forældres hus. Jeg tænkte - måske lidt naivt - at jeg jo bare ændrer de 3 kameraers wifi-adgang fra mit til mine forældres.

Nu har jeg så sat kameraerne i mine forældres router med kabel og kan også sagtens se kameraerne i Hikvisions SADP. Men når jeg så prøver at tilgå IP-adressen i Internet Explorer, så kan jeg ikke få kontakt med kameraerne.

Så hvad er gået galt - jeg kan jo se kameraerne i SADP med den interne IP-adresse, fx 192.168.0.205. Jeg har også forsøgt i SADP at slå DHCP til, men får en timeout.

Jeg ved at Hikvison er lidt "gammeldags" og ikke fungerer i Firefox, Edge osv, men kun i den gamle Internet Explorer - så browseren burde ikke være et problem.

Nogen idéer?

Mvh
Michael
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester