Folmer Fisk Praktikant
29. august 2020 - 19:26 Der er 1 kommentar

3-4 skærme

Jeg har en stadionær hvor jeg køre med 2 stk 24" skærme via displayport.
Mit grafikkort (MSI GeForce GTX 1060 gaming x 6gb) som også har 2 HDMI udgange.
Har prøvet at koble mine fjernsyn til HDMI portene for at klone en af mine 2 computer skærme, men kan ikke få dem til at køre med mine computer skærme. Og kobler jeg den ene PC skærm fra og køre fra displayport kommer der bare dårlige farver på fjernsynet ud af det :/

Er det muligt at få en boks eller noget så jeg stadig kan køre split skærm ved min computer og køre film fra den op på en eller to fjernsyn?
claes57 Ekspert
29. august 2020 - 19:44 #1
så sådanne er det, at du har 2 24" skærme ligegyldigt. Det, der vil hjælpe er den opløsning, du kører med, og den opløsning, som tv kan klare.
Du kan ikke sende fx et 4K billede fra pc til et tv med alm hd-opløsning på 1280*720.
Så start med at finde tv's fysiske opløsning, og sæt grafikkortet til det på den port.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Tirsdag kårer Microsoft de bedste partnere i Danmark: Proactive og Delegate fører feltet an med flest nomineringer
Landets ypperste Microsoft-partnere bliver tirsdag hædret af Microsofts danske ledelse. 20 virksomheder har fået en indbydelse til det prestigefyldte arrangement. Her er et overblik over, hvem der er blevet nomineret.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
White paper
Her skal du passe på: Rapport fra cyberkrigens frontlinje
I 2020 blev cyberangreb hyppigere og stadig mere alvorlige, og i CrowdStrike Services Cyber Front Lines Report 2020 har du læse, hvor udfordringerne er størst. Rapporten dokumenterer blandt andet, at 63 pct. af alle angreb var økonomisk motiverede – og at hovedparten af angriberne benytter ransomware. Samtidigt bliver de afkrævede beløb større og større, og de kriminelle truer nu ikke kun med at slette data. Stadig oftere sker det, at de cyberkriminelle aktivt analyserer data og undersøger, om der kan sættes trumf på truslen ved true med at lække eller sælge følsomme informationer.