Ninja_lifestyle Praktikant
01. september 2020 - 10:30 Der er 10 kommentarer

Anbefaling til en stationær

Mangler foreslag til en stationær PC til musikproduktion, og skulle gerne kunne køre diablo 4 når det måske engang kommer.. ingen led disko lys tak..

6-7k prisklasse
thomas_bk Professor
01. september 2020 - 11:27 #1
Hvad skete der lige med de to indlæg der allerede var på denne sag!!
CRKrogh Ekspert
01. september 2020 - 11:38 #2
@thomas_bk: Well, det ene var spam, det andet, pas?

@Ninja_lifestyle: Det kommer lidt an på, om vi "kun" snakker selve maskinen, eller om alt det andet udenom også skal regnes med. Kommer der en god skærm, tastatur, mus og anstændige højttalere med i regnestykket, kan det gå stærkt.

Med det sagt, så kig på noget med et moderat grafikkort, da det er en ret dyr ting at købe nu, når D4 release ligger så langt ude i fremtiden - verden ser helt anderledes ud til den tid.
thomas_bk Professor
01. september 2020 - 11:43 #3
Mit link til shark var ikke spam, det var ment som et seriøst forslag.
CRKrogh Ekspert
01. september 2020 - 11:56 #4
@thomas_bk: Enig, det var nu også det andet junk, jeg mente var spam. Jeg ved ikke, hvem der modererer forum, men måske det er "røget med i farten"?
Ninja_lifestyle Praktikant
01. september 2020 - 12:04 #5
Højttaler har jeg, så kun selve computeren.. men kom gerne med et forslag til skærm også
thomas_bk Professor
01. september 2020 - 12:37 #6
Jeg foreslår denne som er inkl. win10.
Bemærk dog at på siden står den til 6999 men er nævnt på tilbud til 6499 andetsteds på deres side.
https://sharkgaming.dk/max-bite-massacre
CRKrogh Ekspert
01. september 2020 - 13:02 #7
Jeg er selv glad for Sound Blaster ZxR når det handler om lydsiden - de embeddede løsninger på bundkort er helt ok til spil, men ikke når de skal kobles til noget mere kompetent.

Men... da det jo (desværre!) er udgået ved flere forhandlere, kunne det være en mulighed at se på ASUS Essence STX II 7.1, da spec's umiddelbart kunne ligne ZxR'en.
Ninja_lifestyle Praktikant
01. september 2020 - 14:58 #8
Jeg skal bruge externt lydkort i denne sammenhæng
milter Ekspert
01. september 2020 - 17:23 #9
Du skriver, du skal bruge en "stationær PC til musikproduktion,". Anbefalinger til den slags afhænger meget af, hvor seriøs, du mener, den musikproduktion skal være.

Hvis der skal kobles en masse forskellige, eksterne enheder til, er et halvdyrt, eksternt "lydkort" nødvendigt, fordi det som regel giver langt flere tilslutningsmuligheder. Du ser selv ud til at være klar over det :-)

Kravene til selve computeren er ikke skyhøje, men jeg vil i det mindste anbefale dig at finde en PC med mid-tower eller full-tower ATX-kabinet for at have plads til eventuelle fremtidige tilføjelser og med en strømforsyning i god kvalitet.

Hvis jeg var dig, ville jeg bruge minimum 9-10.000 (og helst mere)  for at få en stabil og pålidelig maskine, men det afhænger selvfølgelig af både pengepungen og behov :-)
milter Ekspert
01. september 2020 - 17:36 #10
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Skal du tage en Pro eller ej? Sådan vælger du imellem iPhone 12 og 12 Pro
Apples to iPhone-nyheder minder overraskende meget om hinanden. Der er dog væsentlige forskelle, som du skal være opmærksom på, når du vælger.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Styrk brugeroplevelse, produktivitet og medarbejdertilfredshed
Brugervenlige og velfungerende IT-løsninger og -enheder er en af de vigtigste forudsætninger for medarbejdernes produktivitet – men også for at øge deres tilfredshed med arbejdspladsen. Det gælder uanset, om de arbejder fra kontoret eller fra hjemmet. Omvendt ses rigide, topstyrede processer og besværlige systemer som en af de største hindringer for at kunne yde sit optimale. Der er med kort sagt vægtige argumenter for at tage temperaturen på virksomhedens tilgang til brugervenlighed og undersøge, hvordan man kan gøre medarbejdernes hverdag lidt lettere. Det får du mere viden om i denne hvidbog, der også rummer en række konkrete og virkelighedsnære problemscenarier – samt konkrete bud på, hvordan man i hvert enkelt tilfælde kan afhjælpe dem.