Lars Novice
07. september 2020 - 15:39 Der er 6 kommentarer og
2 løsninger

CLINT TV BOKS MODEL DT1

Jeg har købt et brugt TV BOKS CLINT DT1  Den boks blev brugt til at se YOUSEE KANALER  i HERNING. Jeg bo i København og kan ikke få boksen til at scanne YOUSEE  KANALER hos mig selv om jeg også få mine kanaler fra YOUSEE KABEL ANTENA. Jeg kan ikke en gang gå ind og indstille  FABRIKINDSTILLING. Kan nogen hjælp mig M.V.H. Lars
falster Ekspert
07. september 2020 - 16:29 #1
Måske kan YOUSEE support hjælpe. Boksen har vist - teknisk - en del år på bagen.

https://kundeservice.yousee.dk/tv/opsaetning/install-tvboks
milter Ekspert
07. september 2020 - 16:43 #2
Et gæt: Navnet CLINT DT1 kunne tyde på, at din boks er til DVB-T (DT1), og at du nu har et DVB-C signal:

https://www.av-connection.dk/?CPage=Features&FGID=8&FID=65
milter Ekspert
07. september 2020 - 16:53 #3
#1.
Jeg tvivler på, YouSee vil hjælpe. Så vidt jeg ved, giver de ikke support til produkter, som ikke er deres egne, eller de ikke selv har leveret.
falster Ekspert
07. september 2020 - 17:03 #4
Enig med milter.

Kan Den boks blev brugt til at se YOUSEE KANALER  i HERNING være fra "dengang", at kabel-TV-udbydere sendte signaler, der kun modtages af "antenne-modtagere"?

(Og at YouSee ikke sender således mere.)
Lars Novice
07. september 2020 - 19:32 #5
Tak til MILTER og  FALSTER. Jeg købt den forkerte tv boks. TAK FOR HJÆLPEN. Lars
cht22 Professor
07. september 2020 - 19:36 #6
Du skal bare vælge frekvens 450000 og hvis du har grundpakken skal du vælge netværks-ID 100 og hvis du har bland selv kanaler skal du vælge netværks-ID 111 (kræver CI-kort)
milter Ekspert
07. september 2020 - 21:20 #7
Velbekom :-)
ErikHg Ekspert
20. september 2020 - 19:40 #8
#4 Det var i februar 2016 det analoge TV signal fra YouSee endegyldigt blev slukket.

https://www.dr.dk/nyheder/indland/grafik-yousee-slukker-det-analoge-tv-signal-saadan-undgaar-du-sort-skaerm
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Skal du tage en Pro eller ej? Sådan vælger du imellem iPhone 12 og 12 Pro
Apples to iPhone-nyheder minder overraskende meget om hinanden. Der er dog væsentlige forskelle, som du skal være opmærksom på, når du vælger.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Beskyt virksomhedens data og digitale aktiver i døgndrift
Den massive stigning i antallet af medarbejder som arbejder hjemmefra samt et konstant omskifteligt digitalt trusselsbilleder stiller hele tiden nye og stigende krav til virksomhedens sikkerhedsinfrastruktur. Mange virksomheder står derfor overfor at skulle implementere løsninger medintelligent monitorering af data, infrastruktur samt fokuseret indsats for sikring af virksomhedens digitale aktiver. Men har på den anden side typiske ikke de nødvendige ressourcer, budget eller tiden til disse projekter – eller for den sagsskyld at blive afhængig af specifikke teknologier, dyre konsulentydelser og specialressourcer. En mulig strategi til at håndtere udfordringen kan være at vælge en komplet Cloudbaseret sikkerhedsplatform baseret på gennemprøvet AI-teknologi. Men hvordan kommer du godt i gang? Det får du svar på i denne hvidbog.