Markos Praktikant
15. september 2020 - 14:23 Der er 6 kommentarer

Installering af mSATA SSD kort på 256 GB

Hej,jeg kan ikke finde ud af hvordan man installerer min ny mSsd harddisk fra Kingston...
Det er în intern kort og nemlig skal gøres nogle ting før men kan bruges...
Kan i hjelpe mig med det? Tak
thomas_bk Professor
15. september 2020 - 14:56 #1
Du bliver nød til at skrive mere konkret om hvad det er for noget hardware.
Markos Praktikant
15. september 2020 - 15:18 #2
Jeg har købt et mSATA SSD kort med 256 GB
Har en slot fri til den kort til at bliver installeret... Man efter jeg mønter den ind i mit bærbar hp pavilion dv7-3117eo skal installere /flytte Windows 10 på den ny ssd harddisk
220661 Ekspert
15. september 2020 - 15:44 #3
Er din nye SSD synlig i diskhåndteringen?
poko1 Ekspert
15. september 2020 - 17:24 #4
Hvis du vil installere en ren Windows 10 så indsæt dit USB Flashdrev med installations mediet i en USB  port tryk på ESC. tasten og vælg F9.
https://ibb.co/7WW2JQH
Markos Praktikant
28. september 2020 - 19:34 #5
hej 220661,
min ny ssd kort fra Kongston er ikke synlig i mit diskhåndtering....hvag skal jeg gøre?tak
Markos Praktikant
28. september 2020 - 19:38 #6
Hej 220661,
den heder Kingston....mit ny ssd på 248 GB ....men jeg kan ikke se den nogle steder i mit computer....og den er monteret i sin ejn slot...
Kan du eller andre hjælpe mig med denne problem?tusind tak
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Skal du tage en Pro eller ej? Sådan vælger du imellem iPhone 12 og 12 Pro
Apples to iPhone-nyheder minder overraskende meget om hinanden. Der er dog væsentlige forskelle, som du skal være opmærksom på, når du vælger.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.