Super Juniormester
18. september 2020 - 11:47 Der er 7 kommentarer og
1 løsning

Kollonne med celler indeholdende "Checkboxe" går i uorden når Filteret bruges

Jeg har en kollonne af Checkboxe som er placeret i hver sin celle. Når jeg filter en anden kollonne, kan jeg efterfølgende ikke bruge chekboxene. Hvad kan jeg gør således at Chekboxene på en eller anden måde er låst til deres celle (Som er skal være den samme når både når jeg filter og når jeg un-filter)?
perwolf Seniormester
18. september 2020 - 13:36 #1
Jeg kan anbefale dig at kigge i youtube, hvor der er rigtig mange instruktionsvideoer om emnet. :-)
Super Juniormester
19. september 2020 - 09:28 #2
Hej Perwolf, Tak for dit svar. Jeg har dog vanskeligt ved at finde de mange youtube videoer du nævner omkring den problemstilling. Jeg fandt dog "en" hvori det forslås at indsætte data og checkboxe i en tabel. Det ser ud til at virke, MEN når jeg indsætter filteret står der nogle checkboxe og flavre som ikke hører til de filterede data. Har du mulighed for at guide mig i retning af / fortælle mig i hvike youtube videoer hvor jeg kan finde en løsning?
Jan K Ekspert
19. september 2020 - 10:07 #3
Hvilken type checkboxe bruger du? ActiveX eller Formular?
perwolf Seniormester
19. september 2020 - 11:07 #4
Jeg skrev "check box excel", da jeg forsøgte en søgning.
Jan K Ekspert
19. september 2020 - 12:18 #5
Hvis du brugerbformularboxe kan du knytte hvrr enkelt af dem til en celle. Det er jeg ikke sikker på at man kan med ActiveX
Super Juniormester
19. september 2020 - 12:55 #6
Hej Jan, Jeg bruger ActiveX Checkboxe. Når jeg indsætter data og checkboxe i en tabel og bruger filter viser der sig nogle chekboxe der ikke hører til filtrerede data. Det ser dog ud til at de ekstra bokse der kommer frem ER korrekt placeret i deres respektive celler og ikke rører andre celler.
Jan K Ekspert
19. september 2020 - 16:04 #7
Når ieg prøver ser det ud til at virke, men hver checkbox skal være linket den celle de står over.
Super Juniormester
20. september 2020 - 19:41 #8
Hej Jan K, Jeg fandt ud af det. Når du kan få det til at fungere burde det jo kunne lade sig gøre :-)

Mine 250 rækker med tilsvarende antal Checkbox, valgte (markederede) jeg. Herefter havde jeg lidt problemer med at komme ind i Format Control for alle oblejekterne, men med lidt held og ved at stille curseren det rigtige sted lykkedes dette. Her kunne jeg vælge "Move and Size with Cells" og så ser det ud til virke. Mange tak for hjælpen!
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Skal du tage en Pro eller ej? Sådan vælger du imellem iPhone 12 og 12 Pro
Apples to iPhone-nyheder minder overraskende meget om hinanden. Der er dog væsentlige forskelle, som du skal være opmærksom på, når du vælger.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Få øjeblikkelig og brugbar sikkerhedsindsigt med SIEM i skyen
En stigende del af virksomhedens kritiske IT-infrastruktur og applikationer driftes som hybridløsninger eller leveres online som SaaS eller PaaS. Alligevel er mange sikkerhedsprodukter stadig on-premise-baserede, tunge at implementere, kræver løbende vedligehold, er svære at overskue og bliver slet ikke udnyttet effektivt – hvis de da overhovedet installeres. Men det er under hastig forandring. Gartner venter, at 80% af alle Security Information and Event Management-løsninger (SIEM) om højst fem år vil have kernefunktioner, der udelukkende leveres via skyen, og det er der gode grunde til. Cloudbaseret SIEM er mere agilt, lettere at implementere, trækker på både AI og flere datakilder, er enkle at skalere og giver et markant bedre og mere prioriteret overblik over aktuelle trusler. Læs meget mere i denne hvidbog.