sigyn Juniormester
18. september 2020 - 13:24 Der er 5 kommentarer

Kriterier virker ikke

Jeg har en realtivt stor forespørgsel, hvor jeg vil sætte nogle simple kriterier på (Like/Not Like). Det virker i ihvert fald to af kolonnerne, men i andre virker det overhovedet ikke, og jeg kan ikke rigtigt gennemskue hvorfor. Hvis jeg er i Dataarkvisning, kan jeg godt få filtreret de selvsamme kolonner.
Hvor skal jeg fejlsøge? Eller hvad har jeg gjort forkert et eller andet sted?
Gustav Mester
18. september 2020 - 13:46 #1
Hvis det er faste værdier, så undgå Like. Brug i stedet ="abc" eller =123.
sigyn Juniormester
21. september 2020 - 12:03 #2
Det virker heller ikke
terry Ekspert
21. september 2020 - 12:17 #3
Can you show the sql so we can see how you are using Like/Not Like, and also what data type on the fields which work and dont work.
sigyn Juniormester
21. september 2020 - 12:42 #4
Så fandt jeg lige selv fejlen, det var en fejl 40. Jeg havde på et tidspunkt fået skrevet samme kriteri i to linier (og i den alleryderste kollonne af en hel del), så linie 2 ovrrulede linie 1,som de kriterier jeg ikke kunne få til at virke var i
terry Ekspert
21. september 2020 - 12:53 #5
;-)
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Skal du tage en Pro eller ej? Sådan vælger du imellem iPhone 12 og 12 Pro
Apples to iPhone-nyheder minder overraskende meget om hinanden. Der er dog væsentlige forskelle, som du skal være opmærksom på, når du vælger.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.