heine100 Praktikant
27. september 2020 - 10:04 Der er 2 kommentarer

Feedback til forbedring

Hej alle!

Jeg sidder og makker i en ny finansblog (står ikke 100% klar endnu). Jeg kunne godt tænke mig noget feedback til design-delen, så jeg kan få det til at spille max! Skrive gerne hvad du tænker når du kommer ind på siden og hvis der er ting der kan forbedres!

På forhånd mange tak for tiden!

Link: https://financo.dk/
fotograf Forsker
27. september 2020 - 10:44 #1
-og så kunne du begynde med at skrive hvilken by du holder til i på siden.
Mathias MN Novice
13. november 2020 - 15:19 #2
Hej Heine,

Tema
Temaet på din side fungerer faktisk meget godt idet du bruger guld farven fra dit logo i dit favicon og diverse billeder på siden. På den måde føles siden ret strømlinet og "behagelig" at bevæge sig rundt på.

Billedeformat
Det svage ved siden er umiddelbart brugen af billederne. Hvis du kigger på forsiden kan du bl.a. se at billedet til Facebook indlægget ikke er udskåret ordenligt, hvilket får siden til at se uprofessionel ud og derved miste sin troværdighed. Det samme er gældende billedet til indlægget "Support and resistance", da det er meget af meget dårlig opløsning modsat de andre billeder

Eksempler på sider med bedre billedeformat og tema
Hvis man kigger på større virksomheder som fx https://www.kokkenshverdagsmad.dk/ og https://www.kokken-jomfruen.dk/, så kan man se, at de har temaet og billedeformaterne i orden. Temaet spiller her en stor rolle, da de skal skabe mere brand værdi modsat din side.

Hvis du kigger siderne igennem kan du se at billederne er af nogenlunde samme opløsning og ofte bruger samme farver for, at skabe mere sammenspil mellem landingssiderne.

Bonus: Derudover synes jeg at din sider lever op til forventninger omkring en finansiel informationsside, da den har alt det man ville forvente som forbruger.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Her er Microsofts planer med Windows for 2021: Pønser på fire nye versioner
Windows 10 vil udkomme i et væld af nye afskygninger i det kommende år. Få overblikket her.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Optimér produktiviteten og lad din printer følge med ud i skyen
De fleste virksomheder investerer betydelige beløb i den digitale transformationsproces, men skriver alligevel dokumenter ud som aldrig før, og medarbejdere opfatter decideret print som en forudsætning for at kunne arbejde effektivt. Alligevel er virksomhedens printstruktur ofte et systemmæssigt stedbarn, der er sammenstykket af mange forskellige enheder og platforme – hvilket skaber forvirring og betydeligt tidsspilde. Print passer heller helt ind i hverken den eksisterende digitale infrastruktur eller i den cloudbaserede infrastruktur, virksomheden sigter mod. Det udfordrer både sikkerhed, produktivitet og digital strategi som hele. I denne hvidbog kan du læse om udfordringerne og om, hvordan du håndterer dem mest effektivt som et led i den digitale transformationsproces.