Mogens Praktikant
27. september 2020 - 19:06 Der er 4 kommentarer

Deaktiveret Facebook profil

Hej,

Min Facbook profil er blevet deaktiveret af Facebook i fredags, da der er blevet udsendt spam i mit navn. Facebook har derfor - som de skriver - deaktiveret min profil for at beskytte denne. Kan derfor ikke komme ind på profilen. Der poppen en box op hvor de forklare, at kontoen er deaktiveret. Forsøger at klikke mig videre i en box “Kom igang”....intet resultat.

Er der nogen der ved hvorledes jeg får aktiveret kontoen igen. Har forsøgt mig via div. Facebook formularer uden resultat. Jeg kan ikke komme ind på min profil overhovedet.

På forhånd tak

Bedste hilsner
Mogens
milter Ekspert
27. september 2020 - 19:58 #1
FaceBook har selv et indlæg om emnet her, men måske har du allerede set det:

https://www.facebook.com/help/348805468517220

Problemet er nok mere kompliceret, end de ret få ord i linket tyder på. Jeg har gennem tiderne læst mange artikler og indlæg om det emne, og essensen af dem alle er, at det kan blive en meget kompliceret og tids- og arbejdskrævende affære.

Kort sagt, når du først er havnet på FaceBooks fy-fy-liste, så skal du være meget ihærdig for at blive fjernet fra den. Du kommer aldrig i kontakt med nogen personer via telefon. Dine bedste chancer ligger i, at FaceBook bliver bombarderet med protester mod din udelukkelse, helst fra kendte og store FaceBook-profiler med den "rigtige" profil . Hvis ikke, du har den slags, kan det blive en lang, lang og frustrerende affære.

Held og lykke :-)
milter Ekspert
27. september 2020 - 20:04 #2
Og så fik jeg ikke vedlagt et link med 1.190.000 resultater på søgning på Google  med ordene recover deactivated facebook profile
Mogens Praktikant
27. september 2020 - 20:22 #3
Tak for din svar.
Lyder til at være et op-ad-bakke-prjekt.
Jeg kæmper videre....men må vel alternativt etablere en ny profil. Det giver vel så også problemer ift mine venner på den gamle profil.

Tak endnu engang.
milter Ekspert
27. september 2020 - 20:40 #4
Velbekom.

Du kan så selvfølgelig også, lige som mig og mange andre, vælge at opretholde forbindelsen med vennerne på anden vis. Jeg har af andre grunde en profil på FaceBook, selv om jeg er totalt imod deres politik, men jeg deler absolut intet med nogen som helst på den.

Og, bare til oplysning, min FaceBook-profil har intet navnefællesskab med min profil her eller andre steder på nettet at gøre. Det er én af metoderne til at undgå problemer som dit :-)
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester





Premium
Skal du tage en Pro eller ej? Sådan vælger du imellem iPhone 12 og 12 Pro
Apples to iPhone-nyheder minder overraskende meget om hinanden. Der er dog væsentlige forskelle, som du skal være opmærksom på, når du vælger.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Forebyg kritiske angreb med moderne autentifikation
Det er nemmest at forebygge kritiske cyberangreb, når medarbejderne kun tilgår data og systemer i sikkerhed bag firewall og øvrige sikkerhedsforanstaltninger. Virkeligheden er imidlertid, at medarbejderne – særligt siden foråret 2020 – i dramatisk stigende omfang arbejder hjemmefra, på alle tider af døgnet og fra enheder ejet af både dem selv og af virksomheden. Det sætter din sikkerhedsinfrastruktur under pres, og en af de mest effektive modforholdsregler er en moderne autentifikationsløsning, så kun rette vedkommende får adgang til forretningskritiske systemer og data. Det kan du læse mere om i denne hvidbog, som også går i dybden med, hvor, hvordan og under hvilke omstændigheder en sådan løsning kan indgå som et effektivt element i din samlede cybersikkerhedsindsats.