viuf Juniormester
06. oktober 2020 - 08:57 Der er 8 kommentarer og
1 løsning

Outlook gemmer ikke password

Ved opstart af outlook skal jeg skrive password hver gang også selvom der er kryds i gemt password. Det er sket efter skift af password. Hvad skyldes det og kan det rettes?
ole_madsen Ekspert
06. oktober 2020 - 10:02 #1
Det styres ikke af Outlook, men af Windows. Tryk på Windows knappen og skriv noget af frasen "Styring af legitimationsoplysninger" (eller "Credential manager" på engelsk) - så vil du kunne starte appletten til styring af login informationer. Find de steder hvor "Office" står, og slet disse. Næste gang Outlook spørger efter passwordet, burde du kunne gemme det.
viuf Juniormester
06. oktober 2020 - 10:42 #2
Tak for svar
Kan ikke finde noget med office
??
Andre steder man kan finde logon oplysninger?
Bruger office 2019
ole_madsen Ekspert
06. oktober 2020 - 11:17 #3
Husk der er to "faner" - du skal formentlig ind i den der hedder "Windows legitimationsoplysninger".

Find også dem med "microsoft" - de dækker også over office informationer.

Slet dem du er usikker på - det værste der sker er, at et givent program vil spørge efter password en ekstra gang...
viuf Juniormester
06. oktober 2020 - 11:42 #4
Har været derinde.
Intet med microsoft (kun 3 ting med koder).
Desværre :(
ole_madsen Ekspert
06. oktober 2020 - 12:21 #5
Okay - så har jeg ingen idé - noget kunne tyde på det hænger sammen med en nyere Windows opdatering: https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/office-2019-and-edge-are-forgetting-passwords-they/8fb7a5e7-8e84-4029-bcf3-166f2c76ff5f?page=1
viuf Juniormester
06. oktober 2020 - 13:18 #6
Takker, kan se andre med problemet.
ole_madsen Ekspert
06. oktober 2020 - 14:34 #7
Husk at prøve de mest åbenlyse forslag - geninstaller/reparer office pakken. Installer alle tilgængelige opdateringer til office pakken. Fjern evt. de windows opdateringer der er installeret, lige omkring tidspunktet hvor problemet opstod.
Thomas S Ekspert
08. oktober 2020 - 13:50 #8
du kan også prøve at hoppe ind i indstillinger - konti - mail og konti
her finder du din micrsosoft konto, og retter adgangskoden der, eller fjerner kontoen helt (du bliver bedt om at forbinde dine konti igen efter en genstart)
viuf Juniormester
20. oktober 2020 - 07:03 #9
Slettede windows og startede forfra
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Styrk brugeroplevelse, produktivitet og medarbejdertilfredshed
Brugervenlige og velfungerende IT-løsninger og -enheder er en af de vigtigste forudsætninger for medarbejdernes produktivitet – men også for at øge deres tilfredshed med arbejdspladsen. Det gælder uanset, om de arbejder fra kontoret eller fra hjemmet. Omvendt ses rigide, topstyrede processer og besværlige systemer som en af de største hindringer for at kunne yde sit optimale. Der er med kort sagt vægtige argumenter for at tage temperaturen på virksomhedens tilgang til brugervenlighed og undersøge, hvordan man kan gøre medarbejdernes hverdag lidt lettere. Det får du mere viden om i denne hvidbog, der også rummer en række konkrete og virkelighedsnære problemscenarier – samt konkrete bud på, hvordan man i hvert enkelt tilfælde kan afhjælpe dem.