Guldsmeden Juniormester
03. november 2020 - 17:13 Der er 6 kommentarer

Hvad er "tailsearch"?

På det seneste når jeg googler hvad som helst får jeg ordet "tailsearch" i søgefeltet - og det er også begyndt at tage en hulens tid på min ellers ganske hurtige PC. Sommetider ser det også ud som søgemaskinen "bing" er indeover, selv om jeg har vcalgt Google som min faste browser.

Virkelig irriterende. Måske skulle jeg helt afmontere MS Edge, som jeg også har liggende, men sjældent bruger?
Slater Ekspert
03. november 2020 - 17:16 #1
Det ser ud til at være en browser hijacker. Altså malware - eller "snavs". En virus er et teknisk ukorrekt ord for det, men bredere forstået.

Scan din computer med f.eks. Malwarebytes: https://www.malwarebytes.com/mwb-download/thankyou

og vær i fremtiden mere forsigtig med hvad du installerer eller kører.
Slater Ekspert
03. november 2020 - 17:21 #2
Og inden Nopsen kommer mig i forkøbet, så har du tilsyneladende aldrig afsluttet et spørgsmål, og meget sjældent vendt tilbage på svar eller sagt tak for hjælpen til folk.

Det er altså temmelig uhøfligt, når folk tager sig tid til at forsøge at hjælpe - og giver ikke lyst til at hjælpe dig en anden gang.
nopsen Ekspert
03. november 2020 - 17:42 #3
#2
:-)
220661 Ekspert
03. november 2020 - 18:05 #4
Synes om #1 og er enig.
Vil måske tilføje en tur med AdwCleaner og CCleaner ville være en god ide også
claes57 Ekspert
04. november 2020 - 08:01 #5
Edge kan fjernes, men er integreret i selve windows, så meget andet dør samtidigt.
Bare lad den ligge.
Flere steder i chrome skal/kan man vælge søgemaskine, og her er det vigtigt helt at fjerne dem (Bing), som man ikke VIL bruge.
220661 Ekspert
04. november 2020 - 10:52 #6
Edge Chromium er jo ikke implemeneret på samme måde som før. Nu kan den fjernes fra kontrolpanelet og programmer og funktioner.  Man vil dog formodentligt få den gamle version tilbage som så bliver opgraderet igen ved næste Windows opdatering.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
IBM fortsætter offensiv opkøbsstrategi: Køber en af de største og ældste multicloud-leverandører i USA
IBM opkøber cloud-virksomheden MSP Taos. Det er blot det seneste opkøb fra IBM i jagten på de store cloud-giganter og falder i tråd med IBM's offensive hybrid cloud-strategi.
Computerworld
Verdens tredjestørste smartphone-producent blacklistes af Trump-administrationen
Smartphoneproducenten Xiaomi er blandt de ni nytilkomne på Trump-administrationens sorte liste over kinesiske virksomheder, som amerikanerne ikke længere må investere i.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Cisco Umbrella: Sådan udvikler truslerne sig netop nu
Hver eneste dag håndterer de mere end 30 datacentre under Cisco Umbrella mere end 240 milliarder forespørgsler fra 190 lande. Det giver sikkerhedseksperter hos Cisco Talos et enestående datagrundlag for at kortlægge, hvordan cybertrusselsbilledet udvikler sig. I dette whitepaper kan du læse, hvordan trusselsbilledet har udviklet sig hen over 2020. Men – endnu vigtigere – om, hvordan din organisation bedst forbereder sig på at håndtere truslerne i tiden der kommer.