skolevej321 Seniormester
15. november 2020 - 17:09 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Tilslutning af harddisk til router

Jeg har en ASUS RT-AC68U som det kunne være besnmærende at tilslutte en ekstern harddisk til.
Spørgsmålet er bare hvilken.
Hvis jeg tager tilfældig Seagate Ultra Slim GD SCSI Disk på 1TB som jeg har liggende bemærker jeg, at der er strøm på disken med det samme. det vil sige den roterer hele tiden. Hvor længe holder den. Kan man finde en løsning der først starter op når man tilgår den?
Skal jeg ikke have fat i noget bedre  - og hvad.
Jeg vil tro op til 5-10 TB.
kurt54 Ekspert
15. november 2020 - 22:19 #1
Dækker den dit behov - så brug den men husk backup - hvilket også gælder 'bedre' løsninger. Den vil nok holde en del år - men kan dø  når som helst.

Jeg har en billig NAS den lukker default harddiske ned efter 30 min - men harddiske holder generelt mange år - har arbejdet et sted hvor det var meget normalt folk ikke slukkede deres PCer - og det var ikke diskene der udløste PC-skift.
thomas_bk Guru
16. november 2020 - 08:54 #2
Som nævnt ovenfor, så vil et NAS være en god ide.

Alternativt skal du kigge på et lidt mere simpelt produkt, som alligevel også er et nas.
https://www.proshop.dk/NAS-Server/WD-My-Cloud-Home-Duo-WDBMUT0060JWT/2626504
Denne 'harddisk' tilsluttes dit netværk via netværkskabel og sørger selv for at spinde diske op og ned.

Tilslutning direkte til en router vil jeg også mene er mere ala et usb-stick eller en printer.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
IBM fortsætter offensiv opkøbsstrategi: Køber en af de største og ældste multicloud-leverandører i USA
IBM opkøber cloud-virksomheden MSP Taos. Det er blot det seneste opkøb fra IBM i jagten på de store cloud-giganter og falder i tråd med IBM's offensive hybrid cloud-strategi.
Computerworld
Verdens tredjestørste smartphone-producent blacklistes af Trump-administrationen
Smartphoneproducenten Xiaomi er blandt de ni nytilkomne på Trump-administrationens sorte liste over kinesiske virksomheder, som amerikanerne ikke længere må investere i.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Digital transformation tvinger organisationer til at nå deres digitale mål på nye måder
Allerede for to år siden hævdede nordiske virksomheder, at virksomhedernes konkurrenceevne og sågar overlevelse var afhængig af en vellykket digitalisering. De var klar, fulde af håb og på vej mod det digitale paradis. Hvordan gik det så? Hvor er de nu? For at finde ud af det, interviewede DigiPlex og Norstat 377 forretningsledere og IT-beslutningstagere fra organisationer fordelt over hele Danmark, Sverige og Norge om deres digitaliseringsfremskridt, om hvordan de har håndteret pandemien, og om hvordan IT understøtter eller står i vejen for indfrielsen af deres bæredygtighedsmål. DigiPlex kan nu dele en rapport med resultaterne fra undersøgelsen samt tanker om, hvordan man håndterer dem. De deler også nogle nyttige tips til, hvordan man skaber en pålidelig infrastruktur, der kan tilskynde til og understøtte ambitioner i den digitale økonomi. Læs mere i rapporten Nordic Data Center Trends 2020: Riding out the Storm.