bas Forsker
21. november 2020 - 17:00 Der er 4 kommentarer og
1 løsning

Tillad Synology_Assistant i Windows firewall

Hej
Jeg kan ikke huske hvor og hvordan jeg tillader Synology Assistant i firewall'en i Windows 10. Er der nogen der kan hjælpe?

På forhånd tak.
ole_madsen Ekspert
21. november 2020 - 17:32 #1
Først og fremmest bør Windows selv komme med en pop-up første gang du starter den, hvor du skal give den tilladelse i firewallen.

Har du ikke fået gjort det, eller har du fået nægtet, så søg efter og start "firewall" - her vil være et blåt link kaldet "giv en app adgang gennem firewall" - klik på "Skift indstillinger" og find "DSAssistent" - klik på de adgange du vil give...
bas Forsker
21. november 2020 - 17:42 #2
Hej Ole
Tak for dine kommentarer. Det lykkedes mig efterfølgende at finde DSAssistent i Windows firewall og at ændre tilladelsen, men Synology Assistant kunne forsat ikke få adgang til min NAS. Jeg deaktiverede efterfølgende Windows firewall og nu kunne Synology Assistant få forbindelse til min NAS.
Jeg har aktiveret Windows firewall igen.

Skal PC'en genstartes før tilladelsen slår igennem i firewalløen, eller bør det slå igennem med det samme?

Jeg prøvede tidligere at oprette en regel for DSAssistent under hhv. indgående og udgående under avancerede indstillinger i Windows firewall. Hvor og hvordan finder jeg disse regler, og kan jeg umiddelbart bare slette disse regler igen?
ole_madsen Ekspert
21. november 2020 - 18:07 #3
Den skal slå igennem med det samme.

De øvrige indstillinger finder du under "Avancerede indstillinger" (Samme sted som "giv en app adgang...." - og ja, disse kan du bare fjerne.

Men når du først én gang har fundet IP adressen på din Synology NAS, er det forholdsvis begrænset hvad man kan bruge DS Assistent til... - ellers tilgår du jo bare direkte på IP adressen i en web-browser - eks

http://ip.ad.dres.se:5000
eller
https://ip.ad.dres.se:5001 hvis SSL er slået til
bas Forsker
21. november 2020 - 19:20 #4
Tak for hjælpen.
Jeg må have kigget på det med reglerne igen. :-)
bas Forsker
22. november 2020 - 11:30 #5
Hej igen Ole
Endnu en gang tak for hjælpen. Jeg har nu slettet de regler jeg havde oprettet i Windows firewall.
Under "Giv et program adgang gennem Windows firewall" har jeg ud for Synolology Assistant sat flueben i Privat og Offentligt, of nu ser det ud til at fungere, uden at jeg skal deaktivere Windows firewall.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
IBM sætter flere navne på topledelsen for sit nye selskab 'NewCo'
Der er blevet sat navne på flere af de aboslutte topposter i IBM's nye driftsselskab, NewCo. Ind til videre fisker IBM inden for egne rækker.
Computerworld
Trump bønfalder Helle Thorning: Giv mig min Facebook-konto tilbage
Facebooks tilsynsråd, der har Helle Thorning-Schmidt i spidsen, har modtaget en erklæring fra Donald Trump, som ønsker at få genoprettet adgangen til sin Facebook og Instagram-konto.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Gratis whitepaper: Hvad er EDI, og hvordan kan det styrke min forretning?
Overvejer du EDI, og ønsker du at undersøge, om EDI er den rette investering for din virksomhed? Har en af dine kunder eller leverandører for nyligt bedt dig om at udveksle elektroniske dokumenter (EDI)? Så hent dette whitepaper og få et overblik over, hvad EDI er, og hvilke fordele producenter og grossister som dig kan se frem til, når du investerer i EDI til din forretning.