bas Forsker
21. november 2020 - 17:00 Der er 4 kommentarer og
1 løsning

Tillad Synology_Assistant i Windows firewall

Hej
Jeg kan ikke huske hvor og hvordan jeg tillader Synology Assistant i firewall'en i Windows 10. Er der nogen der kan hjælpe?

På forhånd tak.
ole_madsen Ekspert
21. november 2020 - 17:32 #1
Først og fremmest bør Windows selv komme med en pop-up første gang du starter den, hvor du skal give den tilladelse i firewallen.

Har du ikke fået gjort det, eller har du fået nægtet, så søg efter og start "firewall" - her vil være et blåt link kaldet "giv en app adgang gennem firewall" - klik på "Skift indstillinger" og find "DSAssistent" - klik på de adgange du vil give...
bas Forsker
21. november 2020 - 17:42 #2
Hej Ole
Tak for dine kommentarer. Det lykkedes mig efterfølgende at finde DSAssistent i Windows firewall og at ændre tilladelsen, men Synology Assistant kunne forsat ikke få adgang til min NAS. Jeg deaktiverede efterfølgende Windows firewall og nu kunne Synology Assistant få forbindelse til min NAS.
Jeg har aktiveret Windows firewall igen.

Skal PC'en genstartes før tilladelsen slår igennem i firewalløen, eller bør det slå igennem med det samme?

Jeg prøvede tidligere at oprette en regel for DSAssistent under hhv. indgående og udgående under avancerede indstillinger i Windows firewall. Hvor og hvordan finder jeg disse regler, og kan jeg umiddelbart bare slette disse regler igen?
ole_madsen Ekspert
21. november 2020 - 18:07 #3
Den skal slå igennem med det samme.

De øvrige indstillinger finder du under "Avancerede indstillinger" (Samme sted som "giv en app adgang...." - og ja, disse kan du bare fjerne.

Men når du først én gang har fundet IP adressen på din Synology NAS, er det forholdsvis begrænset hvad man kan bruge DS Assistent til... - ellers tilgår du jo bare direkte på IP adressen i en web-browser - eks

http://ip.ad.dres.se:5000
eller
https://ip.ad.dres.se:5001 hvis SSL er slået til
bas Forsker
21. november 2020 - 19:20 #4
Tak for hjælpen.
Jeg må have kigget på det med reglerne igen. :-)
bas Forsker
22. november 2020 - 11:30 #5
Hej igen Ole
Endnu en gang tak for hjælpen. Jeg har nu slettet de regler jeg havde oprettet i Windows firewall.
Under "Giv et program adgang gennem Windows firewall" har jeg ud for Synolology Assistant sat flueben i Privat og Offentligt, of nu ser det ud til at fungere, uden at jeg skal deaktivere Windows firewall.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Grundfos fyrer to-cifret antal it-medarbejdere i stor omstrukturering
Den store fyringsrunde i Grundfos i september har fået konsekvenser for selskabets it-afdeling, der bliver beskåret. Et to-cifret antal it-medarbejdere er blevet opsagt.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.