Raon Novice
24. november 2020 - 17:43 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Breakpoints - Responsive webdesign.

Hejsa

Jeg skal til at sætte mig ind i Responsive Webdesign i forbindelse med jeg er startet på en hjemmeside.

Jeg er helt med på at det kan være forskellige grunde til hvor man vil have sine breakpoints. Det jeg bare ikke forstår er, at det ikke tæt på at være en basis standard, eller kunne finde en standard på nettet for de fleste, der ikke selv føler de kan “gætte” sig frem. Og ja, selvfølgelig kan man brugte støtte sites eller Bootstrap værdier som standard - men det besvarer alligevel ikke min undren.

Groft sagt vil jeg bare i gang med at blive god til designdelen, og ikke skulle rette det til løbende, fordi jeg har valgt de forkerte breakpoints fra start.

Er der noget der kan hjælpe. Ud fra jeg selvfølgelig i mit første projekt vil have så få som muligt. Altså mobil, tablet, laptop, store skærme (ved godt det ikke er så firkantet opdelt), men det er de fire jeg tænker at arbejde ud fra.

Kan I give mig rådgivning eller links de “bedste standard breakpoints”? Ikke link til jeg selv skal analysere ud fra skærmstørrelser. Men mit fokus i dette projekt er kun til det danske marked.
Slater Ekspert
24. november 2020 - 20:33 #1
Du nævner selv Bootstrap. Deres breakpoints er en rimelig udbredt standard. Hvorfor kan du ikke bruge dem?


// Extra small devices (portrait phones, less than 576px)
// No media query since this is the default in Bootstrap

// Small devices (landscape phones, 576px and up)
@media (min-width: 576px) { ... }

// Medium devices (tablets, 768px and up)
@media (min-width: 768px) { ... }

// Large devices (desktops, 992px and up)
@media (min-width: 992px) { ... }

// Extra large devices (large desktops, 1200px and up)
@media (min-width: 1200px) { ... }

Kilde: https://getbootstrap.com/docs/4.0/layout/overview/
Raon Novice
26. januar 2021 - 13:30 #2
Lidt sent tak for svar, og jo ender med at bruge dem. Undrer mig bare meget over, at når det er "logikken" at bruge dem, så synes jeg bare ikke, at de det er sjældent at ikke-Bootstrap sider anvender præcist disse breakpoints - og det undrer mig så bare, der de færreste bare sætter breakpoints tilfældigt
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.