Bogø Praktikant
25. november 2020 - 09:41 Der er 4 kommentarer

Black friday tilbud på elektronik

Hej,

Jeg vil høre om der er nogen herinde der har forstand på, hvor de bedste black friday tilbud kan findes på tv og soundbars - da jeg snart skal tl at opgradere.. Hvad har i af TV og er i glade for det? - og hvorfor

// Bogø
keysersoze Guru
25. november 2020 - 10:14 #1
Personligt har jeg købt et LG CX og en JBL Bar 9.1. Har ingen erfaring med soundbaren men ville bare gerne have en med Dolby Atmos og aftagelige baghøjttalere på batteri og var til at betale  - hvad angår TV er LG i mine øjne blandt de bedste specielt på OLED og selvom mit "gamle" LG (fire generationer gammelt) alt for hurtigt har fået burn-in håber jeg på bedre tider.

Jeg har fulgt prisen på begge dele igennem lang tid så ved at jeg ikke er snydt men ellers er det en god ide at bruge fx flatpanels eller pricerunner til at vurdere om det du kigger på nu også er et reelt tilbud. Flatpanels og recodere har også nogle gode artikler med både købsanbefalinger og BF tilbud.
Bogø Praktikant
25. november 2020 - 11:45 #2
Fedt, keysersoze! Jeg har selv et TV fra LG, og det er rigtigt godt - dog er det ved at være lidt outdated. Mange tak for din anbefaling :-)

// Bogø
keysersoze Guru
25. november 2020 - 12:21 #3
Uden at have kigget på den er mit gæt, at det er en ren annonce-side - dvs du ser kun de tilbud indehaveren af siden har opsat annoncer på og tjener penge på og altså ikke er en side skabt med det formål at yde en god service.
ErikHg Ekspert
25. november 2020 - 14:28 #4
Mange  af de forretninger kender ikke ordet service! Især to store kæder kan komme under denne tvivlsomme kategori - ingen nævnt, ingen glemt. Men eksperter det er de, nemlig eksperter i plat og svindel.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Siger farvel til Proshop - her er topchef Ivan Jæger Christiansens nye job: "Det kan godt være, det er verdens mest åndssvage beslutning, men det føles virkelig godt"
Interview: Efter fire år som topchef i det fremadstormende Proshop har Ivan Jæger Christiansen meldt sin afgang. Nu tager han hul på drømmen som medejer i et nyt selskab. Se hans nye job.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.