Newbie Juniormester
29. november 2020 - 17:27 Der er 6 kommentarer og
1 løsning

Liste på baggrund af kriterie

Hej alle
Er det muligt at lave en liste på baggrund af et kriterie.
F.eks. Flere linier indeholder “æble” et andet indeholder Jørgensen.
Kan man så lave en liste med alle linier som indeholder “æble” eller alternativt en liste indeholde alle Jørgensen, på baggrund af kriteriet “æble”

På forhånd tak.. :)
Jan K Ekspert
29. november 2020 - 22:47 #1
Det kan du ved hjælp af Filter.
Newbie Juniormester
30. november 2020 - 12:12 #2
Ja, det ved jeg.. har bare brug for ikke at bruge filter, da der skal sorteres flere gange på flere forskellige kriterier. Og det skulle helst foregå automatisk, de brugerne af arket ikke kan bruge filter..
Jan K Ekspert
30. november 2020 - 12:41 #3
Hvad mener du med 'Automatisk'. P?å en eller anden måde skal brugerne vel fortælle, hvad de vil se i listen, eller er det altid æble/jørgensen?
Newbie Juniormester
30. november 2020 - 12:56 #4
Forestil dig der er en ret lang liste med æbler, bananer, pærer osv.
Linjen kunne hedde: kolonne A: æbler kolonne B: Jørgen kolonne C: 45 kolonne D: tirsdag. Jeg vil gerne hvis brugerne kan skrive f.eks. Æbler i et felt, og alle linier indeholdende æbler så bliver listet nedenfor?
Kan man gøre det?
Newbie Juniormester
30. november 2020 - 14:01 #6
Ja, præcis... :)
Newbie Juniormester
30. november 2020 - 14:04 #7
Fedt.. 1000 tak..
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Siger farvel til Proshop - her er topchef Ivan Jæger Christiansens nye job: "Det kan godt være, det er verdens mest åndssvage beslutning, men det føles virkelig godt"
Interview: Efter fire år som topchef i det fremadstormende Proshop har Ivan Jæger Christiansen meldt sin afgang. Nu tager han hul på drømmen som medejer i et nyt selskab. Se hans nye job.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Fri medarbejdermobilitet - med digital bodyguard
Om at gå fra adgangsstyring på personniveau til adgangsstyring på desktopniveau. I takt med at flere og flere medarbejdere arbejder remote og logger på jeres systemer og netværk uden for virksomhedens sikkerhedsværn, risikerer de at efterlade døren til forretningen på klem. Dermed bliver endpoints som pc’ere, Mac’s og servere et oplagt mål for hackere, som vil ind i virksomhedens infrastruktur. I blandt sker det også, at medarbejdere udnytter deres privilegerede adgangsrettigheder til skadelige formål. Det er derfor mere aktuelt end nogensinde at rette opmærksomheden mod jeres endpoints og de rettigheder, der ligger her.