nu_igen Seniormester
13. december 2020 - 18:35 Der er 9 kommentarer

Ipad . Foto - kamerarulle

Hej
Pludselig kan jeg ikke sætte billeder ind fra Ipad Photo til Facebook.
Når jeg trykker på billedikonet for indsættelse af billeder kommer jeg til et enkelt billede på kamerarulle. I menuen ovenover står der “tryk her for at skifte”. Der sker bare ikke noget.
Enten skal jeg have aktiveret noget i indstillinger eller også er der fejl på Facebook.
Ingeborg
ink Ekspert
13. december 2020 - 21:36 #1
Er din iPad opdateret?

Har du lukket alle apps (lidt forskelligt fra iPad model). Dobbeltklik på homeknappen og stryg alle apps opad, så de lukkes.

Genstart din iPad.
nu_igen Seniormester
13. december 2020 - 23:51 #2
Opdateret til 14.2 for nogle uger siden og prøvet at genstarte ipad. Det er kun på FB jeg ikke kommer længere end til Photos og  dukker kamerarulle op. Skulle den iøvrigt ikke være slettet ved sidste opdatering og nu befinde sig under Photos , nede i bunden?
ink Ekspert
14. december 2020 - 00:09 #3
Så skyldes det nok, at du skal tillade Facebook at få adgang til dine fotos. Gå i indstillinger - Facebook - adgang til fotos. Her vælger du tilladelse til alle fotos.
nu_igen Seniormester
14. december 2020 - 10:03 #4
Det virker, men jeg har ikke turdet give FB ADGANG TIL ALLE MINE BILLEDER.
Jeg forstår det sådan at FB HAR RÅDIGHED over HELE MIT PHOTOBIBLIOTEK.
Håber at det er noget, jeg har misforstået!
claes57 Ekspert
14. december 2020 - 10:25 #5
fb har ikke rådighed over hele dit fotobibliotek - men hvis du vælger indsæt foto, så kan du i fb-app bladre igennem alle dine billeder.
ink Ekspert
14. december 2020 - 10:46 #6
Jeg mener claes57 har ret, men hvis du er bekymret, kan du jo starte i Fotos og så poste derfra til Facebook, så er det kun det enkelte billede du sender.
nu_igen Seniormester
14. december 2020 - 12:11 #7
Ok, det vil jeg prøve, men jeg savner nu præcis viden om,hvad jeg giver adgang til. Om det kan lade sig gøre, som du skriver, må prøves.
Jeg har ingen anstødelige billeder, ikke engang Selfies, men billeder af mine børn, børnebørn og oldebørn, som jeg har fået fra forældrene. Jeg er meget påpasselig med at distribuere billeder af personer uden tilladelse. Mine billeder er for det meste naturbilleder og billeder af mine hobby- produkter.
nu_igen Seniormester
14. december 2020 - 12:13 #8
Jeg kunne jo lukke for FB adgang i indstillinger, når jeg ikke har brug for at sætte et billede ind på FB. ALLE andre steder virker det jo.
claes57 Ekspert
14. december 2020 - 12:34 #9
du kan også lægge dine egne billeder i en mappe for sig, og så kun give fb adgang til den. Så har den ikke adgang til familiens billeder - det styrer apple/ios for dig.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Claus Thorsgaard efter pludselig fyring fra Conscia for en uge siden: "Jeg ser for mig, at jeg skal tilbage i en tilsvarende direktør-rolle"
Interview: Claus Thorsgaard er allerede nu klar til et nyt job i den danske it-branche, efter han i sidste uge pludselig blev fyret som koncernchef i Conscia.
Computerworld
Apples næste MacOS rummer en potentiel bombe for udvalgte Mac-brugere
Brugere af Apples nyeste Macbooks og Macs kan opleve at visse apps ikke længere vil fungere i udvalgte regioner.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
IDC Nordic Cloud Survey 2020
IDC Nordic Cloud survey blev gennemført i efteråret 2020 med over 200 deltagende virksomheder. Det viser at multicloud er fremtidens løsning for digital infrastruktur blandt nordiske virksomheder. Det skyldes blandt andet en stigende interesse for private cloud løsninger til edge computing og innovation. Samtidig er det tydeligt at hvor de fleste virksomheder før enten brugte public cloud eller private cloud er fremtidens løsning multicloud.