Racermave Praktikant
21. december 2020 - 13:42 Der er 1 kommentar

Minimal lyd via pc

Hej!

Jeg har besluttet mig for at der skal noget rigtig lyd på når jeg kører ræs herhjemme. Har derfor tilsluttet en marantz forstærker og et sæt KEF af ældre dato. Har hidtil været tilsluttet tv'et i stuen som hjemmebio, hvor det har virket ubehageligt. Nu har jeg så tilsluttet det min pc. Der er lyd igennem, men det er MEGET lavt. Nogen idé om hvad der kan være gået galt? hdmi kabel fra forstærker til pc og kabler fra forstærker til højtalere. Er faktisk lidt i tvivl om hvor jeg har monteret de der kobberting korrekt på højtalerne. Skal de ik forbinde hhv. De 2 plus poler og de 2 minus poler med hinanden?

Mvh Martin
220661 Ekspert
21. december 2020 - 17:35 #1
Tror jeg ville bruge de analoge muligheder mellem pc og forstærker.
Hvis du sætter sådan et kabel her https://www.av-cables.dk/phono-til-minijack/standard-minijack-til-2xphono-kabel-2-m.html i højttaler udgangen på pc og sætter phono stik i en "line in" på din forstærker vil du kunne justere lyden fra din pc. Det gøres på den måde at du indstiller volume på forsærker til en given indstilling og styrer resten fra computeren.
Med hensyn til dine højttalere har de sikkert mulighed for det der hedder "Bi wiring der gør at du kan køre med en forstærker på bassen og en på mellemtone og diskant enheden. Der skal når biwiring ikke bruges sidde en lus mellem de to plus poler og de to minus poler parallelt. Bi wiring ser sådan ud https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQiPKEe0xTVqzO7l6-l5PqfO0uWdwhcTbch3w&usqp=CAU
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Sådan ansætter du den rigtige CISO i din organisation. Hint: det er nok dig, der er problemet
Alle efterspørger efterhånden mere it-sikkerhed. Men det er få, der forstår, hvad en CISO faktisk har af opgaver, mener headhunter Camilla Treschow Schrøder. Her er hendes fire gode råd til at finde og få det bedste samarbejde med din virksomheds CISO.
Computerworld
Trump bønfalder Helle Thorning: Giv mig min Facebook-konto tilbage
Facebooks tilsynsråd, der har Helle Thorning-Schmidt i spidsen, har modtaget en erklæring fra Donald Trump, som ønsker at få genoprettet adgangen til sin Facebook og Instagram-konto.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Sådan: Giv medarbejderne frit valg og øg arbejdsglæden
Mange virksomheder udleverer stadig samme smartphone, laptop eller tablet til alle medarbejderne. Det kan koste dyrt på produktivitet, effektivitet, arbejdsglæde – og reelt også medføre ressourcespild, massivt øget administration og øgede sikkerhedsrisici. Men det behøver slet ikke at koste ekstra, hvis du giver medarbejderne indflydelse på, hvilke enheder de skal arbejde på. Tværtimod kan du med en gennemtænkt choose-your-own-device-aftale stille præcis det udvalg af enheder og tilbehør til rådighed, som både lever op til medarbejdernes forventninger og virksomhedens sikkerhedskrav.