Ingridknud Praktikant
23. december 2020 - 10:02 Der er 6 kommentarer

Manglende lyd ved modtagelse af sms

Jeg får ikke besked når jeg får en SMS på min Samsung galaxy 4s
Peter Seniormester
23. december 2020 - 11:20 #1
Har du kintrolleret om du har fået skruet ned for lyden i "meddelser"
Peter Seniormester
23. december 2020 - 11:21 #2
Stavefejlene i sidste indlæg får du gratis med 🤣
Mikael Ekspert
23. december 2020 - 12:46 #3
Det får jeg heller ikke på min Huawei..
HVIS jeg ikke lukker mobilen ned fra SMS/meddelelser ;)
Mikael Ekspert
23. december 2020 - 13:27 #4
Vedr. mit svar #3..

Forstået således, at hvis jeg har sendt en SMS til en ven/veninde. OG stadig har "meddelelser" åben på mobilen for svar på den SMS, så får jeg evt. et svar jeg kan læse, men ingen lyd når det svar kommer. ;)
220661 Ekspert
24. december 2020 - 10:26 #5
Inde i indstillinger for telefon under "lyd" kan du finde punktet "meddelelser". Her er en liste af lyde man kan vælge. Den jeg har er "whistle", men der er også en mulighed hvor der står "ingen lyd". Prøv at tjekke om dette er tilfældet hos dig.
Blød trafikant Professor
24. december 2020 - 16:31 #6
Bruger du Samsung's egen sms app 'Beskeder' eller har du installeret en anden?

Jeg har f.eks. prøvet at sætte googles besked app op som standard på min mobil, men den gav problemer med at give besked når der kom sms'er.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Bankdata efter hård kritik af it-sikkerheden fra Finanstilsynet: Vi kan godt genkende kritikken
Interview: Bankdata kan godt nikke genkendende til den række af kritik-punkter, som Finanstilsynet retter mod selskabets it-sikkerhed. Men der er en god forklaring, mener compliance-direktør Lene Weldum.
Computerworld
Spotify på vej med kæmpe satsning: Vil være mere end blot en musikstreamingtjeneste
Svenske Spotify er klar med en række nyheder, der rækker længere end blot lyd.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.