larsenan Juniormester
06. januar 2021 - 17:09 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Netværk Switch 16 port

Hej , jeg har et nyt hus med 16 Ethernet stik i alt. jeg vil derfor købe en Netværk Switch 16 port, som skal hænge vægophængt i teknikrum hvor alle kabler er samlet i en boks med 16 udtag.

det må gerne være god kvalitet uden det er alt for dyrt. jeg har ingen kamera som kræver poe , så det behøver den vel ikke have så ?
Hvis jeg får brug for det senere kan jeg måske købe i tillæg en 4 port switch med poe ?
Jeg har prøve at ringe til salgssteder men får ikke meget information , kun køb en med (TP-link) hvad vil det egenlig Sige ?

derudover har jeg brug for en splitter hvor der kan komme 2 eller 3 stik ud af et kabel, men har vil jeg også have god kvalitet og ikke nøjes med 100mp
noget som dette f.eks https://www.av-cables.dk/netvaerksadapter-kabel/rj45-splitter-1-x-rj45-til-2-x-rj45.html de kan fås med 3 udgange/indgange

Er der nogen der har god viden inden for dette og kan give nogle gode anbefalinger?
Hvad med denne https://www.avxperten.dk/netvaerk-switch-1000-mbps/netvaerks-switch-16-port-gigabit-sort-tp-link.asp
så er der den lidt dyre som reklamrere  med at den kan tilpasse datamængten bedre men den bruger mere strøm
https://www.avxperten.dk/netvaerk-switch-1000-mbps/netvaerk-switch-16-port-1000mbps-tp-link.asp
hjolsen Ekspert
06. januar 2021 - 17:42 #1
Glem splitteren og sæt en billig 4-5 port switch op i stedet så du beholder 1000mp !
Hvis du har brug for QoS, VLAN, Port mirroring (på lan siden) skal du selvfølgelig vælge en med det !
larsenan Juniormester
06. januar 2021 - 19:03 #2
ok du mener det vil blive lige så godt at sætte en 4-5 port switch for enden af et ca 12m langt catch 6 kabel ? Jeg har hørt det var bedst switch sad tæt på router, men det gør min hoved switch på 16  udtag jo også.
jeg har lige fået fibia 200/200 på kampagne, men vil måske gå ned til 50/50 som er et tilbud il sommerhus ejere (bor hele året)
hvis jeg streamer og downloader samtidig kan en sådan  switch finde ud af at fordele signalet så streaming ikke hakker eller skal man have en adminstreret ?
Den lidt dyre switch stod der den var god til at give den datamængde der var brug for
larsenan Juniormester
16. januar 2021 - 23:39 #3
tak til hjolsen, det fungere fint med 16 port switch ved router, og en 5 port ved tv
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Bankdata efter hård kritik af it-sikkerheden fra Finanstilsynet: Vi kan godt genkende kritikken
Interview: Bankdata kan godt nikke genkendende til den række af kritik-punkter, som Finanstilsynet retter mod selskabets it-sikkerhed. Men der er en god forklaring, mener compliance-direktør Lene Weldum.
Computerworld
Spotify på vej med kæmpe satsning: Vil være mere end blot en musikstreamingtjeneste
Svenske Spotify er klar med en række nyheder, der rækker længere end blot lyd.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.