juhl Mester
16. januar 2021 - 18:55 Der er 4 kommentarer

Foto fremviser til Windows 10 PC med mulighed for Chromecast

Hej.
Jeg vil gerne kunne se billederne på min Windows PC på mit fjernsyn, hvor jeg har Google Chromecast.
Jeg kan bruge Google browseren, men så kun se ét billede ad gangen.
Findes der en app, hvor man kan åbne mapperne i "Billeder" og se dem vha. Chromecast i den rækkefølge, de ligger på PC'en?
Og uden, at man skal uploade alle billeder først til "skyen"!
//Thomas Juhl
kurtba Ekspert
16. januar 2021 - 19:14 #1
Mig bekendt kan du bare bruge den indbyggede app billeder. Den tager næste billede frem hver gang du trykker på pil til højre.
Selve appen har ikke direkte adgang til Chromecast, så i stedet gør du følgende.
Installerer Chrome på din pc. Starter Chrome og går op i højre hjørne og trykker på de 3 prikker. Herefter vælger du cast.
Herefter vælger du Kilder og herunder vælger du at caste skrivebord.
Herefter vælger du Chromecast. Det er vigtigt at du vælger denne rækkefølge.
Herefter castes alt det du ser på din pc til din Chromecast og derfor også din app Billeder.
falster Ekspert
16. januar 2021 - 23:24 #2
ebea Ekspert
17. januar 2021 - 10:48 #3
En anden mulighed er, hvis du har Google Home App (stemmestyring i hjemmet), at du så kan konfigurere Google Foto, til at vise de billeder du udvælger, som derefter så  vises på dit TV (når det er opsat i Google Home App'en).
Disse billeder sendes til din Google Foto konto, som så viser dem i den rækkefølge du ønsker (kan opsættes individuelt). Dette gælder også hvis du har en Google Hub med skærm, hvor samme billeder også vil vises.
juhl Mester
17. januar 2021 - 17:39 #4
Hej
Tak for de gode forslag. Jeg prøver #1 og ser og håber på, at det vil lykkes. Mht. #2 har jeg arbejdet med VLC for at få det til at lykkes. Det lykkedes mig at finde punktet, hvor man caster, og jeg fik kopieret en række filer til VLC's område. Men VLC kunne ikke konvertere JPEG formatet særlig godt, så det lykkedes desværre ikke. Og mht. #3 har jeg ikke stemmestyring i hjemmet, så den duer desværre ikke.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Coloplasts it-direktør: GDPR har givet de it-kriminelle et nyt værktøj til at angribe os
Interview: Det er ikke kun på plads og kapacitet, at sundhedssektoren lige nu er udfordret. De sikkerhedsansvarlige har også fået en del mere at se til gennem et kaotisk 2020. "Cyberkriminelle har opdaget, at der er en hel masse værdi i denne her datatype. Enten som afpresningsmulighed eller som viden, de kan udnytte til noget," siger CIO i Coloplast, René Rasmussen. Læs første artikel i serien om perspektiver fra sektoren, der er de it-kriminelles nye guldkalv
Computerworld
Bill Gates har en løsning: Sådan undgår vi klimakatastrofen
Klumme: Bill Gates vil gerne redde verden. Intet mindre. Og som alle store it-folk regner han baglæns. Politikerne er mest optaget af, hvad der kan lade sig gøre, og hvad de kan skabe flertal for. Men Bill Gates har set på klimakatastrofen, og hans budskab er klart.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Digital transformation tvinger organisationer til at nå deres digitale mål på nye måder
Allerede for to år siden hævdede nordiske virksomheder, at virksomhedernes konkurrenceevne og sågar overlevelse var afhængig af en vellykket digitalisering. De var klar, fulde af håb og på vej mod det digitale paradis. Hvordan gik det så? Hvor er de nu? For at finde ud af det, interviewede DigiPlex og Norstat 377 forretningsledere og IT-beslutningstagere fra organisationer fordelt over hele Danmark, Sverige og Norge om deres digitaliseringsfremskridt, om hvordan de har håndteret pandemien, og om hvordan IT understøtter eller står i vejen for indfrielsen af deres bæredygtighedsmål. DigiPlex kan nu dele en rapport med resultaterne fra undersøgelsen samt tanker om, hvordan man håndterer dem. De deler også nogle nyttige tips til, hvordan man skaber en pålidelig infrastruktur, der kan tilskynde til og understøtte ambitioner i den digitale økonomi. Læs mere i rapporten Nordic Data Center Trends 2020: Riding out the Storm.