Ganeshas hånd Juniormester
19. januar 2021 - 18:25 Der er 4 kommentarer

Gps og virusprogram

Hej med jer :-)

Jeg har netopbfået ny computer og vil smide lidt penge efter et virusprogram og noget sporing såfrem computeren skulle blive stjålet. Har i nogen foreslag ? Evt med begge ting inkkuderet i samme ?
kurt54 Ekspert
19. januar 2021 - 18:48 #1
Er det windows 10 har du find min enhed - hvilket dog kræver du bruger en microsoft konto. GPS har din computer nok ikke -kan dog tilsluttes med men vil nok blive pillet fra hvis ekstern.  Placeringstjenesten kan dog bruge andre metoder til lokalisering.
claes57 Ekspert
19. januar 2021 - 18:57 #2
Hvis 'ny bruger' starter med at formatere disken, så hjælper dit virus/sporingsprogram ikke meget. Gå bare ud fra, at det første, der sker, er at pc nulstilles.
ink Ekspert
19. januar 2021 - 21:20 #3
Som antivirusprogram kan du blot bruge det i Windows10 indbyggede program. Det er efterhånden på niveau med de fleste købeprogrammer.
kurtba Ekspert
19. januar 2021 - 22:51 #4
Enig med #3 - den indbyggede defender er rigelig, ingen grund til at spilde penge på det.
Der findes et gratis sporingsprogram, som du kan installere på bl.a. bærbare computere.
https://preyproject.com/
Det kan spore pc.en, medmindre #2 får ret. Derudover kan man låse den udover den indbyggede sikkerhed. Så er det kun ejeren, som kan låse den op og komme til data. Man kan også få den til at give lyd, hvis man ikke lige kan finde den og vil spore den i nærheden af, hvor  man er.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
IBM sætter flere navne på topledelsen for sit nye selskab 'NewCo'
Der er blevet sat navne på flere af de aboslutte topposter i IBM's nye driftsselskab, NewCo. Ind til videre fisker IBM inden for egne rækker.
Computerworld
Trump bønfalder Helle Thorning: Giv mig min Facebook-konto tilbage
Facebooks tilsynsråd, der har Helle Thorning-Schmidt i spidsen, har modtaget en erklæring fra Donald Trump, som ønsker at få genoprettet adgangen til sin Facebook og Instagram-konto.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Digital transformation tvinger organisationer til at nå deres digitale mål på nye måder
Allerede for to år siden hævdede nordiske virksomheder, at virksomhedernes konkurrenceevne og sågar overlevelse var afhængig af en vellykket digitalisering. De var klar, fulde af håb og på vej mod det digitale paradis. Hvordan gik det så? Hvor er de nu? For at finde ud af det, interviewede DigiPlex og Norstat 377 forretningsledere og IT-beslutningstagere fra organisationer fordelt over hele Danmark, Sverige og Norge om deres digitaliseringsfremskridt, om hvordan de har håndteret pandemien, og om hvordan IT understøtter eller står i vejen for indfrielsen af deres bæredygtighedsmål. DigiPlex kan nu dele en rapport med resultaterne fra undersøgelsen samt tanker om, hvordan man håndterer dem. De deler også nogle nyttige tips til, hvordan man skaber en pålidelig infrastruktur, der kan tilskynde til og understøtte ambitioner i den digitale økonomi. Læs mere i rapporten Nordic Data Center Trends 2020: Riding out the Storm.