oldemor Mester
22. januar 2021 - 16:34 Der er 4 kommentarer

G-mail problemer

Hej
Hvordan får jeg G-mail til at vise min mail dobbelt. Jeg har G-mail og har valgt at den skal hente post fra min stofanet adresse, men G-mail viser posten som den har hentet + den viser den samme post i G-mailen. så det kommer dobbelt ind, skide irriterende for jeg skal ind og slette hver anden mail.
Håber der er nogen der har en løsning.
claes57 Ekspert
22. januar 2021 - 18:46 #1
hvis du har valgt at videresende fra stofa til gmail, så lad være med det.
Det, du vil have er, at din mail er opsat til at vise begge konti.
oldemor Mester
22. januar 2021 - 20:26 #2
Jeg vil gerne have at min post fra stofa og min post som er sendt til min g-mail bliver vist i min g-mail, men bare ikke dobbelt. Det er for at undgå 2 forskellige e-mail programmer. Jeg har en e-mail adresse og en g-mail adresse og alt min post ville jeg gerne samle i et postprogram
kurt54 Ekspert
22. januar 2021 - 20:56 #3
Hvad program / app bruger du ?

Er det PC/MAC/telefon/tablet ?
oldemor Mester
23. januar 2021 - 01:49 #4
Det er både pc, Tablet og mobiltelefon
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
IBM sætter flere navne på topledelsen for sit nye selskab 'NewCo'
Der er blevet sat navne på flere af de aboslutte topposter i IBM's nye driftsselskab, NewCo. Ind til videre fisker IBM inden for egne rækker.
Computerworld
Trump bønfalder Helle Thorning: Giv mig min Facebook-konto tilbage
Facebooks tilsynsråd, der har Helle Thorning-Schmidt i spidsen, har modtaget en erklæring fra Donald Trump, som ønsker at få genoprettet adgangen til sin Facebook og Instagram-konto.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Digital transformation tvinger organisationer til at nå deres digitale mål på nye måder
Allerede for to år siden hævdede nordiske virksomheder, at virksomhedernes konkurrenceevne og sågar overlevelse var afhængig af en vellykket digitalisering. De var klar, fulde af håb og på vej mod det digitale paradis. Hvordan gik det så? Hvor er de nu? For at finde ud af det, interviewede DigiPlex og Norstat 377 forretningsledere og IT-beslutningstagere fra organisationer fordelt over hele Danmark, Sverige og Norge om deres digitaliseringsfremskridt, om hvordan de har håndteret pandemien, og om hvordan IT understøtter eller står i vejen for indfrielsen af deres bæredygtighedsmål. DigiPlex kan nu dele en rapport med resultaterne fra undersøgelsen samt tanker om, hvordan man håndterer dem. De deler også nogle nyttige tips til, hvordan man skaber en pålidelig infrastruktur, der kan tilskynde til og understøtte ambitioner i den digitale økonomi. Læs mere i rapporten Nordic Data Center Trends 2020: Riding out the Storm.