stkol76 Novice
09. februar 2021 - 10:43

ParsleyJS Validator og Metro UI Datepicker udfordring.

Hej


Jeg bruger Parsley JS validator på mine form, sammen med MetroUI Datepicker og har nogle udfordringer med at at få dem til at arbejde ordentligt sammen.

Problem #1:

Når jeg valider på det INPUT felt der bruger MetroUI Datepicker bliver fejlbeskeden fra ParsleyJS vist inde i selve INPUT feltet og ikke nedenfor som den bliver på de andre felter .. hvordan kan jeg få den til at "bryde ud" og blive vist korrekt?  (se nedenstående screenshot)

Link til billede : https://ibb.co/jMHL5NX

<input type="date" name="StartDate" data-role="calendarpicker"  data-cls-calendar="compact" data-locale="da-DK" data-week-start="1" data-format="%d-%m-%Y" data-overlay-color="#000000" style="width: 100px;" Required="" />

Problem #2:

Når man vælger en dato fra datepicker, bliver feltet ikke valideret igen, det vil sige den stadig er "rød". Hvordan får jeg Parsley til at revalider igen? (Se nedenstående screenshot)

Link til billede: https://ibb.co/dDrbxDf

Håber nogen kan hjælpe :-)
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Sådan kommer den nye coronapas-app til at se ud
Nu er der ikke længe til, at danskerne får mulighed for at downloade et coronapas, der er mindre afslørende i forhold til brugernes personlie sundhedsoplysninger. Se hvordan det nye pas kommer til at se ud.
Computerworld
Endnu en tragisk ulykke med førerløs Tesla: Musk har store forventninger til ny software
En tragisk dødsulykke i USA i weekenden har sat forøget fokus på Teslas eksisterende semiautomatiske system og det kommende fuldautomatiske, der skal gøre bilerne helt selvkørende.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Netteam ProSupport webinar
Er du IT-ansvarlig i en mindre eller mellemstor virksomhed? På dette webinar giver vi vores deltagere en fuld opdatering på de mest relevante områder inden for netværk og IT-sikkerhed sammen med Cisco.