dorte12 Praktikant
19. februar 2021 - 13:25 Der er 1 kommentar

Min mailadresse eksisterer ikke.

Jeg har haft en Yahoomail i mange år. Nu får jeg besked på, at min mailadresse ikke eksisterer, når jeg skal logge ind og handle på nettet. Det er også på sider, hvor jeg har været kunde i flere år. Det samme sker, med min Livemail/Hotmail.
Jeg kan slet ikke logge ind, for at prøve at ændre til anden mailadresse. Så får jeg besked, at jeg er eksisterende kunde. Så jeg både eksisterer og alligevel ikke.
Problemet er der på både min Samsung mobil og Samsung tablet, og har varet et par måneder.
Mine mailadresser er opdateret, og har ikke andre problemer med dem.
Jeg er opmærksom på de nye regler vedr. nethandel. NemId og kode.
Så hvad går galt?
claes57 Ekspert
19. februar 2021 - 13:35 #1
kontakt support på en af de sider, hvor du ikke kan logge på - det kan været, at de kan forklare, hvad der er galt, så du kan rette det generelt.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Så lang er sagsbehandlingstiden: Datatilsynet færdigbehandler nu de fleste GDPR-sager på få dage
Antallet af sager er i de senere år steget voldsomt i Datatilsynet. De fleste af sagerne færdigbehandles i løbet af ganske få dage.
Computerworld
Trump bønfalder Helle Thorning: Giv mig min Facebook-konto tilbage
Facebooks tilsynsråd, der har Helle Thorning-Schmidt i spidsen, har modtaget en erklæring fra Donald Trump, som ønsker at få genoprettet adgangen til sin Facebook og Instagram-konto.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Gør dine medarbejdere til et aktiv i sikkerhedsarbejdet
Vi glemmer hurtigt gode råd og sikkerhedskurser. Men sådan behøver det ikke at være. Moderne træning, opfølgning og simulationer skaber en sikkerhedsorienteret kultur, som minimerer risikoen for, at din virksomhed rammes af ødelæggende cyberangreb.