xou1963 Juniormester
21. februar 2021 - 10:12 Der er 5 kommentarer

vælg af output

hej - jeg har 3 skærme som er sat til mit grafikkort .
når jeg åbner et program kan jeg så vælge hvilken skærm det skal åbnes på ?
Og når det er åbnet hvordan flytter jeg det fra skærm 3 til 1 f.eks hvis skærm 3 er slukket !
ps go dag til alle .
vh xou
perwolf Forsker
21. februar 2021 - 11:30 #1
Jeg har to skærme, og programmet "husker" sin sidste placering og vinduesstørrelse. Hiv programmet hen til den ønskede skærm ved at trække i titellinien. Træk den op til toppen af skærmen for fuldskærm, og træk til højre-/venstrekanten for halv skærm. Hvis du installerer Microsoft Powertoys får du masser af muligheder for inddeling af skærmen.
ole_madsen Ekspert
21. februar 2021 - 12:16 #2
Et vindue åbner på den skærm, det sidst var åben på.
Hvis du bare slukker for en skærm, vil den formentlig stadig være aktiv i Windows, fordi der stadig er signal på kablet. Nogle skærme har en fysisk afbryder - bruges denne, afbrydes kabelsignalet også, og computeren vil "fjerne" den ekstra skærm, til næste gang den tændes. Alternativt kan kablet fjernes, men det er noget bøvl.
Har du et vindue åben på en "skjult" skærm, kan du gøre det aktiv i processlinjen. Tryk nu ALT+Space - fulgt af F (for flyt) og Enter. Nu kan du med piletasterne flytte vinduet ind på en "synlig" skærm. Afslut flytningen med Enter.
Det virker kun hvis vinduet IKKE er maksimeret. Er det det, må du først "gendanne" med Alt+Space - fulgt af G (Gendan).

Har du en engelsk udgave af Windows, er genvejstasterne anderledes - men det regner du nok ud :-)
xou1963 Juniormester
21. februar 2021 - 12:38 #3
ok
det ved jeg godt, men er der evt et program hvor der kan vælges hvilken skærm den starter op på .
min skærm 3 er en projeter der er lidt surt at åbne for for at trække appsen over på 2 pc skærm - der må være en nemmere måde/vej
perwolf Forsker
21. februar 2021 - 13:03 #4
Hurtig genvej er Win+Shift+Pil til højre/venstre for at flytte programmer.
perwolf Forsker
21. februar 2021 - 13:04 #5
Win+Shift+Enter for at låse skærmbilledet til en bestemt skærm...
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Bankdata klar med sin største it-leverance nogensinde: “Det er fire eller fem gange større end nogen andre projekter, vi har haft”
Om to måder går Bankdata ind i næste fase af det største initiativ i virksomhedens historie. “Det er fire eller fem gange større end nogen andre projekter, vi har haft. Det har været et stort og meget vigtigt projekt,” siger udviklingsdirektør hos Bankdata Christian Wiese.
Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.