danni2501 Mester
22. februar 2021 - 08:57 Der er 4 kommentarer og
1 løsning

Sort skærm, men HDMI virker

Hej eksperter

Jeg roder lidt med en TOSHIBA Satellite C70-A-13U laptop som har et issue med skærmen.
Skærmen tænder ved tryk på power og den er ikke HELT sort, som når den er slukket. Så det er som om at den er ved at starte, hvis i forstår…

Men det virker ikke til at selve computeren er problemet, for når jeg sætter HDMI stik til en ekstern skærm, så er alt som det skal være. Windows er startet og alt er godt.

Da det skete første gang tænkte jeg at det måske var en Windows opdatering (Windows 8) som havde lavet rod. Så jeg afinstallerede de seneste par Windows opdateringer og så virkede det hele igen i en periode. Men så kom fejlen igen… Mystisk... Men det hele kørte stadig og kunne ses på skærm via HDMI. Jeg valgte så at opgradere til Windows 10 Home 20H2. Det hele kørte perfekt og det blev installeret med skærmen tændt uden HDMI og flere genstarter efter installation af programmer.

Nogen der har et bud på hvad fejlen kan være?
poko1 Ekspert
22. februar 2021 - 09:07 #1
Prøv at trykke på Windowstasten plus P Og marker Dubler  eller kontroller hvor den er markeret!
https://ibb.co/ZGHZwNJ
danni2501 Mester
22. februar 2021 - 11:09 #2
Godt bud. Men virkede desværre ikke. Den stod på dubler og det virkede heller ikke at vælge "udvid".
Rune1983 Guru
22. februar 2021 - 11:45 #3
Kontroller din skærm driver til din bærbar er opdateret.
hjolsen Ekspert
22. februar 2021 - 14:02 #4
Jeg har set lignede "fejl" vis lysstyrken var sat til 100 - hvis bare den var under 98 ingen problemer.
danni2501 Mester
22. februar 2021 - 16:02 #5
Rune 1983 #3
Jeg opdaterede alt hvad Windows Update kunne finde og efter en genstart så var der igen liv på skærmen. Fedt at det virkede..... håber at det varer ved.
Jeg er med på at det er vigtigt med de nyeste drivere til sin hardware. Men når den kunne installere Windows 10 og virkede i starten og flere genstarter for derefter ikke at virke... det synes jeg er mærkeligt.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenesterIT-JOB
Se flere it-job hos


Premium
Microsoft bekræfter gigant-opkøb af AI-selskabet Nuance
Nuance Communication, der blandt andet har leveret teknologi til Apples Siri, er blevet opkøbt af Microsoft, der mandag eftermiddag bekræfter handlen.
Computerworld
Gigantisk datalæk: 600.000 danskeres Facebook-data offentliggjort på hackerforum
Data om 533 millioner Facebook-brugere på verdensplan er i weekenden blev lækket på hackerforum.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.