Kean BS Novice
04. marts 2021 - 21:33 Der er 2 kommentarer

To eksterne skærme virker som én skærm

Hej derude

Jeg har netop fået min dock hjem til at kunne tilslutte to skærme til min bærbar.

Begge skærme kommer frem, men de fungerer begge to som den samme skærm. Jeg har i skærmindstillinger udvidet til alle skærme, og så virker bærbar skærmen som den ene skærm og de to eksterne som den anden skærm. Jeg kan også kun registrere de to eksterne som én skærm.

Er der nogen, der ved, hvordan jeg får bærbaren til at læse de to skærme som to forskellige skærme? Det er nemlig hele idéen, at jeg kun skal bruge de to eksterne skærme som mine skærme.

Håber nogen kan hjælpe mig :-)

Hav en god aften!

Mvh
Kean
KHN Professor
05. marts 2021 - 06:31 #1
Kean BS Novice
05. marts 2021 - 14:53 #2
Jep, har fulgt den vejledning, og det virkede ikke. Den finder min bærbar skærm som den ene skærm og de to eksterne skærme som én skærm. Men jeg skal reelt bruge sådan, at der så er tre separate skærme. Begge de to skærme er tilsluttet en dock, der så kører ind i min bærbar. Er måske bange for, at jeg har fået købt en dock, der godt kan tilslutte to skærme, men ikke separere dem eller noget, kan det måske være en mulighed? :-)
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Microsoft opgiver milliardkøb af gamer-chatplatform med tusindvis af danske brugere
I marts forlød det, at Microsoft var svært interesseret i at købe chatplatformen Discord for over 10 milliarder dollar. Men planen er tilsyneladende gået i vasken.
Computerworld
Nu er de her: Efter flere års rygter lancerer Apple Airtags
Langt om længe kan du købe Apples Airtags. De kan modstå støv og vand, og samtidig gør de det muligt for millioner af iPhone-brugere at hjælpe dig med at finde dine nøgler.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Infrastruktur: Byg et velfungerende Data Estate i otte trin
Mange virksomheder trækker på så mange og righoldige datakilder, at det bliver stadig sværere at holde rede på alle de informationer, man har. Samtidig lever et traditionelt data warehouse sjældent op til hverken de aktuelle eller – i særdeleshed – fremtidige krav fra forretningen. Løsningen er at udvide til en egentlig Data Estate; et stykke kritisk infrastruktur som gør det muligt at opbevare, organisere, konsolidere og analysere organisationens samlede datamængde. Denne hvidbog giver et samlet billede af, hvordan man gennem otte trin bevæger sig mod at implementere og drage nytte af en Data Estate. Samt hvordan du prioriterer indsatsen, så den giver størst værdi for forretningen.