kfec Mester
05. marts 2021 - 16:27 Der er 1 kommentar og
5 løsninger

Windows 10 pro nøgle på ny pc.

Hej Jeg har samlet en helt ny pc, kan jeg godt bruge/flytte min Windows 10 pro nøgle, office 2019 plus nøgle og min Norton antivirus nøgle over på min nye pc?
poko1 Ekspert
05. marts 2021 - 16:47 #1
Hvilken type nøgle har du til Windows
Prøv at åbne cmd og skriv  slmgr -dli
https://ibb.co/wgCGRjj
kfec Mester
05. marts 2021 - 17:01 #2
Der står noget RETAIL channel
og Delvis produktnøgle: 3V66T
de er købt på livekort mener jeg.
poko1 Ekspert
05. marts 2021 - 17:11 #3
Hvis det står til troende kan du godt flytte til en anden PC.
Den største forskel mellem OEM og detail er, at OEM-licensen ikke tillader flytning af operativsystemet til en anden computer, når det er installeret.
poko1 Ekspert
05. marts 2021 - 17:25 #4
poko1 Ekspert
05. marts 2021 - 18:26 #5
Find din Licensnøgle. Hvis du ikke har nøglen på skrift.
Tryk på Windowstasten + X Vælg  Windows PowerShell (Admin)
Indsæt.  wmic path SoftwarelicensingService get OA3xOriginalProductKey  tryk ok.
https://ibb.co/pxPBfRF
Jørgen B. Guru
06. marts 2021 - 10:02 #6
Der er ingen behov for at flytte noget som helst, for hvis du har alle produktnøgle på den købte konto, kan du sagtens installere på nyt og aktivere produktet over det nye pc.
Hvad angår Windows 10 Pro. Ja, hvis allerede har aktiveret med din Microsoft konto, så er det bare med at logge ind til din Microsoft konto på Windows 10, og vil sikkert skifte til Windows 10 Pro meget snart.
For Norton og Office 2019, kig på din konto hvor du fik license fra, for her kan du logge ind til din konto og hente dem på nyt og installere dem.

Hvad angår delvis produktnøgle "3V66T" ser ud til ikke være ægte produktnøgle. Køb dig Windows 10 opgradering via Microsoft Store fra startmenu, søg Windows 10, og vil præsentere dig Windows 10 Pro opgradering. Køb dig opgraderings-licensen og ret billiger end fuld ud Windows 10 Pro license. Heheh....
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Bankdata klar med sin største it-leverance nogensinde: “Det er fire eller fem gange større end nogen andre projekter, vi har haft”
Om to måder går Bankdata ind i næste fase af det største initiativ i virksomhedens historie. “Det er fire eller fem gange større end nogen andre projekter, vi har haft. Det har været et stort og meget vigtigt projekt,” siger udviklingsdirektør hos Bankdata Christian Wiese.
Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Infrastruktur: Byg et velfungerende Data Estate i otte trin
Mange virksomheder trækker på så mange og righoldige datakilder, at det bliver stadig sværere at holde rede på alle de informationer, man har. Samtidig lever et traditionelt data warehouse sjældent op til hverken de aktuelle eller – i særdeleshed – fremtidige krav fra forretningen. Løsningen er at udvide til en egentlig Data Estate; et stykke kritisk infrastruktur som gør det muligt at opbevare, organisere, konsolidere og analysere organisationens samlede datamængde. Denne hvidbog giver et samlet billede af, hvordan man gennem otte trin bevæger sig mod at implementere og drage nytte af en Data Estate. Samt hvordan du prioriterer indsatsen, så den giver størst værdi for forretningen.