jcr18 Forsker
07. marts 2021 - 16:54 Der er 6 kommentarer og
1 løsning

skærm optagelses program

De fleste såkaldte gratis programmer tilbyder kun minimal optagertid. Ved I om der findes nogle gratis programmer som trods alt kan optage nogle timer?
Synes godt nok priserne er ekstreme højt i forhold til det minimal behov jeg har.
klaudi Guru
07. marts 2021 - 17:00 #1
Jeg har lige prøvet at installere IObit Screen Recorder, den virker ok, men den optager ikke tekst særligt godt, før du stiller den på 4K!
https://recorder.iobit.com/dk/?name=isr&ver=1.0.0.106&lan=dk&to=home
jcr18 Forsker
07. marts 2021 - 17:31 #2
Jeg prøver den lige af:)
jcr18 Forsker
07. marts 2021 - 18:42 #3
klaudi > perfekt. Mange tak for dit indput. Jeg har søgt efter utallige muligheder men er bare ikke stødt på denne her. Hvilket søgeord har du brugt?
klaudi Guru
07. marts 2021 - 19:05 #4
Jeg tror det var en reklame et eller andet sted at jeg så den.
Jørgen B. Guru
08. marts 2021 - 06:06 #5
Det lyder som om at den er nemmere end "OBS Studio", men OBS Studio kan også opsætte den til livestreaming til YouTube, Twitch, Facebook Live, Restream.io, Twitter/Periscope.
- Den har modnet med tiden, hvorpå, hvis jeg husker rigtigt, vil den starte auto-konfigartions wizard på første installering med kan også findes på Tools, klar til at starte igen.
Du kan navngive scenerne selv, og fra hvilken resource skal man selv tilføje, medmindre detter er klaret for dig fra konfiguration wizard.

https://obsproject.com/
jcr18 Forsker
08. marts 2021 - 07:52 #6
Jørgen B: Jeg har prøvet den tidligere men den var lige toptunet nok i forhold til mit brug. Jeg afprøvede IObit i går aftes og må sige at den virkelig er helt perfekt til mit brug. Meget nem at overskue, har mange funktioner og ubegrænset optagertid. Nu skriver klaudi godt nok at teksten ikke bliver optaget særlig godt og den del har jeg endnu ikke afprøvet.
perwolf Forsker
08. marts 2021 - 10:47 #7
Sharex er også ganske glimrende til skærmoptagelse. Er open-source, uden tidsbegrænsninger og gratis
https://getsharex.com/
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
EU på trapperne med omfattende nye regler for brug af AI i Europa: Vil indføre kæmpebøder og forbyde flere former for AI
EU overvejer at indføre kæmpe-bøder til virksomheder, der bryder EU’s kommende regler for anvendelse af kunstig intelligens, viser læk. Nyt AI-regulativ ventes klart i næste uge.
Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
17 punkter med plads til forbedring: Sådan øger du din lønsomhed
Mange projektorienterede virksomheder hæmmes af ikke-optimale løsninger og besværlige, manuelle processer, som forringer effektivitet, overblik og lønsomhed. Her præsenterer vi 17 typiske udfordringer – og bud på, hvordan du kan afhjælpe situationen.