Temco Seniormester
07. marts 2021 - 19:24 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Sende flere e-mails samtidig

Har i en Outlook på nettet nogle e-mails jeg gerne vil have sendt til min Outlook 2019.
Det ser umiddelbart ud til jeg kun kan sende en ad gangen? Er der ikke en måde hvor det er muligt at sende flere samtidig?
Nikolaj Storm Praktikant
07. marts 2021 - 21:42 #1
Hej Temco, nu ved jeg ikke helt hvad formålet med at sende dem fra én mail konto's indbakke til en anden er. Hvis formålet er at du permanent skal flytte dine mails fra en konto til en anden, ville jeg vælge at eksportere dine mails og derefter importere dem på den anden konto.

Mvh. Nikolaj Storm
https://storm-media.dk/
ink Ekspert
08. marts 2021 - 08:20 #2
Hvis du midlertidigt opretter begge konti i din Outlook 2019, kan du bare flytte mails til ønskede konto. Når færdig, så slet kontoen igen.
Temco Seniormester
08. marts 2021 - 17:32 #3
Outlook 2019 hente allerede e-mails fra omtalte konto på nettet. Der gik et eller andet galt da jeg i sin tid satte den op. Fik ikke det hele med over.
Temco Seniormester
08. marts 2021 - 20:38 #4
Lader dem bare være hvor de er.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Bankdata klar med sin største it-leverance nogensinde: “Det er fire eller fem gange større end nogen andre projekter, vi har haft”
Om to måder går Bankdata ind i næste fase af det største initiativ i virksomhedens historie. “Det er fire eller fem gange større end nogen andre projekter, vi har haft. Det har været et stort og meget vigtigt projekt,” siger udviklingsdirektør hos Bankdata Christian Wiese.
Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Infrastruktur: Byg et velfungerende Data Estate i otte trin
Mange virksomheder trækker på så mange og righoldige datakilder, at det bliver stadig sværere at holde rede på alle de informationer, man har. Samtidig lever et traditionelt data warehouse sjældent op til hverken de aktuelle eller – i særdeleshed – fremtidige krav fra forretningen. Løsningen er at udvide til en egentlig Data Estate; et stykke kritisk infrastruktur som gør det muligt at opbevare, organisere, konsolidere og analysere organisationens samlede datamængde. Denne hvidbog giver et samlet billede af, hvordan man gennem otte trin bevæger sig mod at implementere og drage nytte af en Data Estate. Samt hvordan du prioriterer indsatsen, så den giver størst værdi for forretningen.