Avatar billede Peter Seniormester
10. marts 2021 - 18:40 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Tilbudsskilt i woocommerce

Hej
Jeg er ved at lave en shop i woocommerce, hvor jeg har downloadet woocommerce demoshop
I denne er der nogle produkter med et tilbudsskilt i øverste venstre hjørne som på billedet her https://drive.google.com/file/d/1AVFzpLbSretDnakIOlGs5MX3GxTj8ULu/view?usp=sharing
Jeg har ledt efter hvor tilbudsskiltet kan slåes fra eller til, men desværre forgæves
Kan i hjælpe mig ?
Mit sidste spørgsmål magen til, blev slettet som jeg ikke forstår, da dette er ikke en reklame for woocommerce, men bare et simpelt spørgsmål angående brugen af det
Avatar billede claes57 Ekspert
11. marts 2021 - 12:41 #1
se fx https://webstyr.dk/woocommerce-produkter/
det ser ud til at ske automatisk når pris rettes ned
Avatar billede Peter Seniormester
11. marts 2021 - 17:18 #2
1000 tak for hjælpen, det var lige det der skulle til 👍
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.