Avatar billede Tekstforfatteren Praktikant
13. marts 2021 - 16:18 Der er 1 kommentar

Er touchskærme gode til arb?

Er touchskærme værd at benytte på farten?
Jeg arbejder som tekstforfatter hos https://gratisrabat.dk og overvejer derfor en "2 i 1" touchscreen bærbar computer, så man nemt kan skrive tekster, mens man er på farten.

Det primære arbejde for mig, vil være, at udforme korte rabatkode beskrivelser, behandle nogle links og simple billeder. Er der nogen der har erfaringer med, om dette er til, at arbejde med, på en touchskærm? For så arbejder man jo uden et reelt tastatur og mus.

Min Iphone er stort set umulig, at arbejde på, men ved ikke helt om dette er grundet den lille skærm, eller fordi det er touch.

På forhånd tak.
Avatar billede claes57 Ekspert
13. marts 2021 - 16:27 #1
har testet en lenovo yoga - som bærbar er tastaturet godt, men man kan svinge skærm helt rundt og bruge den som tablet. Hvis du har lidt bordplads, så er tastatur en fordel, men ellers, så virker den fint med skærm alene
fx https://www.lenovo.com/dk/da/laptops/yoga/yoga-2-in-1-series/Yoga-7-14ITL5/p/88YGC701456
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

CIO
Sådan tager top-CIO Pernille Geneser livtag med 40 år gamle it-systemer i Stark Group med 10.000 medarbejdere