Tekstforfatteren Praktikant
13. marts 2021 - 16:18 Der er 1 kommentar

Er touchskærme gode til arb?

Er touchskærme værd at benytte på farten?
Jeg arbejder som tekstforfatter hos https://gratisrabat.dk og overvejer derfor en "2 i 1" touchscreen bærbar computer, så man nemt kan skrive tekster, mens man er på farten.

Det primære arbejde for mig, vil være, at udforme korte rabatkode beskrivelser, behandle nogle links og simple billeder. Er der nogen der har erfaringer med, om dette er til, at arbejde med, på en touchskærm? For så arbejder man jo uden et reelt tastatur og mus.

Min Iphone er stort set umulig, at arbejde på, men ved ikke helt om dette er grundet den lille skærm, eller fordi det er touch.

På forhånd tak.
claes57 Ekspert
13. marts 2021 - 16:27 #1
har testet en lenovo yoga - som bærbar er tastaturet godt, men man kan svinge skærm helt rundt og bruge den som tablet. Hvis du har lidt bordplads, så er tastatur en fordel, men ellers, så virker den fint med skærm alene
fx https://www.lenovo.com/dk/da/laptops/yoga/yoga-2-in-1-series/Yoga-7-14ITL5/p/88YGC701456
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Atea stormer frem: Her er de 20 it-leverandører som branchen mener har de bedste produkter, ydelser og service
Computerworld Image 2021: Disse 20 selskaber leverer ifølge det professionelle it-Danmark de bedste produkter, de bedste ydelser og har den bedste service. Se listen her.
Computerworld
Nu er de her: Efter flere års rygter lancerer Apple Airtags
Langt om længe kan du købe Apples Airtags. De kan modstå støv og vand, og samtidig gør de det muligt for millioner af iPhone-brugere at hjælpe dig med at finde dine nøgler.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.