Avatar billede Excel Styrmanden Juniormester
15. marts 2021 - 22:00 Der er 4 kommentarer

Er det muligt at få sit excelark vist så man kun ser vinduet med cellerne og ikke andet?

jeg har lavet et lækkert program i excel med meget hjælp fra nogle gode folk her inde. nu vil jeg så igen søge om hjælp.

jeg vil høre om det er muligt at få konverteret eller få lagt en eller anden ramme hen over excel arket så det eneste der figurere for brugeren er cellerne i excel. programmet består af 3 synlige ark som brugeren kan bevæge sig mellem med makroknapper og 3 skjulte ark.
Avatar billede Excel Styrmanden Juniormester
16. marts 2021 - 02:25 #1
så selve arket er en app/platform/program, men hvor funktionerne bag cellerne i arket og makroknapperne virker
Avatar billede thomas_bk Ekspert
16. marts 2021 - 10:16 #3
I øverste højre hjørne lige ved siden af de sædvanlige knapper til at minimere, maksimere og lukke, der er en knap der fjerner menuer og knapper.
Prøv at optage en makro og se om der dannes noget kode du kan bruge.
Avatar billede 1976majbrit Praktikant
17. marts 2021 - 21:12 #4
Jeg er ret sikker på at dette kan lade sig gøre, da jeg har set det gjordt flere gange. Kan desvære ikke huske præcis hvordan...
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Claus Thorsgaard skal sætte gang i væksten som ny CEO: Her er hovedopgaverne som topchef i Luxion
Den tidligere Conscia-topchef Claus Thorsgaard skal nu sætte gang i væksten hos den danske it-virksomhed Luxion. "Luxion har et kæmpe uudnyttet potentiale. Ordrerne vælter ind ad døren uden en aktiv salgsindsats, så hvis vi begynder at fokusere på det, så skulle det gerne gå endnu bedre," siger den nye direktør til Computerworld.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.