Avatar billede Pdahl Juniormester
18. marts 2021 - 14:14 Der er 1 kommentar

Indsæt Worksheet Range + HTMLBody (mail autosignatur) i nyt Outlook mailobjekt (Excel)

Jeg har lavet (copy/paste+ redigering) en procedure i Excel som opretter et Outlook mailobjekt og indsætter et Range af (kun synlige) data fra et givent Excel-ark i mailens body sektion. Men når jeg efterfølgende OGSÅ vil tilføje auto mailsignatur ( ... & HTMLBody) overskrives/slettes det indsatte data range, med det resultat at jeg tilbage kun har en tom mail (med indsat mailsignatur)?

Er der nogen som har et bud på en løsning?

NB! - Der skal som nævnt indsættes KUN synlige data, inkl. formatering i form af cellejusteringer, kanter/streger, fremhævede font-ændringer m.m. (Formler skal omsættes til returnerede værdier).

Både FØR og EFTER det indsatte dataområde skal der indsættes en tekst-streng (variabel) og mailen skal afsluttes med indsat auto mailsignatur (fra Outlook) samt åbnes i Outlook (.display) ikke sendes direkte.
Avatar billede claes57 Ekspert
19. marts 2021 - 02:02 #1
Der kan kun være én htmlbody, så du må splitte koden ad, så du indsætter indhold fra signatur i koden fra Excel delen.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Test: Derfor vil jeg gerne have Google ind i min næste bil - og det er dårligt nyt for nogle bilproducenter
Googles Android Automotive er et vellykket styresystem til bilen, der vender op og ned på magtbalancen i bilbranchen. Computerworld har prøvekørt softwaren og har dommen klar.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.