Avatar billede bmk1971 Juniormester
26. marts 2021 - 12:23 Der er 2 kommentarer

Uploade en app som kan sende sms.

Hejsa.

Vi har noget udstyr som kan styre forskellige ting med smser. Vi har udviklet en app. Nu skal vi have den uploade til Google play. Den bliver afvist konstant. Jeg har ændret politikken med sms som standard mm.
Vi får konstant denne mail. Jeg har forsøgt alt muligt uden held.
"
•    Requested permissions do not match core functionality of the app
You declared Device Automation as the core functionality of your app. However, after review, we found that your app does not match the declared use case(s). Learn more about permitted uses and exceptions.
Please either:
• Make changes to your app so that it meets the requirements of the declared core functionality or,
• Select a use case that matches your app’s functionality
"
Så hvad skal jeg gøre.
Avatar billede claes57 Ekspert
26. marts 2021 - 20:18 #1
hvis I har en dims, der kan tænde fx en kontakt, så kaffemaskinen starter, og jeres dims skal have en sms for at gå i gang, så forklar, hvorfor det er smartere end at sige 'google tændt kaffemaskinen' til telefonen. Google kan pt ikke se det smarte i jeres forklaring på at det kræver en ny app.
Avatar billede bmk1971 Juniormester
07. april 2021 - 10:40 #2
Det er nogle noget mere komplekse ting en at styre en kaffemaskine. Det kunne være vandingssystemer til Landbruget eller styring af pumpebrønde.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Test: Derfor vil jeg gerne have Google ind i min næste bil - og det er dårligt nyt for nogle bilproducenter
Googles Android Automotive er et vellykket styresystem til bilen, der vender op og ned på magtbalancen i bilbranchen. Computerworld har prøvekørt softwaren og har dommen klar.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.